.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 03. 16. - Fehérbálna
Sörpingpong nagyban

pixel

sortura-csik.jpg

> Örömmel konstatálom, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sörpingpong itthon is, és már odáig fajultak a dolgok, hogy a Fogasházban egy 64 csapatos versenyt rendeztek!

Az MSE/NSL már korábban is téma volt, mivel a srácok nem aprózták el a dolgot, és nagyon jó kis rendszert pakoltak a sörpingpong mögé, amit nagyon ügyesen és sikeresen népszerűsítettek nem csak Budapesten, hanem pár vidéki városban is. Mostanra kialakult a rendszer, hogy minden héten tartanak fordulót, és már nem elég a 32 csapatos struktúra, így duplázták a csapatok számát fordulónként, bár még csak ideiglenesen.

Nagyon jó irányba halad a kezdeményezés, ugyanis egyre inkább tekint mindenki a sörpingpongra úgy, mint egy tényleges sportágra. Itthon mindenki úgy állt kezdetben hozzá, hogy ez is csak egy módja a részegedésnek. Alapvetően nincs is messze ez az igazságtól, de szerencsére nem ez a lényege. Fiúk, lányok, egyetemisták, munkásemberek, külföldiek, mindenki szívesen játszik, és nem a sör a lényeg, hanem a társaság. De természetesen a sör sem elhanyagolható tényező…

Vannak olyan játékosok, akik sokkal komolyabban veszik az egészet, és az NSL keretein túl is játsszák ezt a játékot. Így jutottak el a szomszédba is, ahol a Giants és a Moneyball csapatok játékosai együtt szerepeltek egy Ausztriában megrendezett versenyen.

 A mostani 64 csapatos verseny dobogósai közé nem fértek be a már említett csapatok. Így nézett ki a dobogó:

1. Sex For Money
2. Úgyiskifújom
3. B1

A következő verseny az Iskolában lesz majd, ami szintén 64 csapatos, így izgalmas lesz az is. Nevezni talán még lehet, de sietni kell, mert gyorsan betelik! Addig is egy kis hangulatkeltő videóval talán sikerül meghozni a kedvet.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr887270419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása