.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 08. 30. - apuska
Allianz blogverseny 2016

A HVG Goldenblog hanyatlása óta várom, hogy ki vállalja fel az önjelölt megmondóemberek megmérettetését.

Szeretik a bloggerek, ha simogatják őket... A mi köreinkben a legkisebb elismerés is számít, hisz legtöbben "társadalmi munkában", mindenféle ellentételezés nélkül gyártjuk szabadidőnk kárára a tartalmakat, amihez a legfőbb motiváló erő az olvasószám alakulása, és az olvasók visszajelzése. Persze az is jót tesz az egónknak, ha különböző cégek és rendezvények sajtóeseményein - nem önzetlenül - a nagyobb médiumok újságíróihoz hasonló figyelmet kapunk, de a legnagyobb megtiszteltetés mégis az, ha egy hozzáértő független zsűri mondja ki, hogy amit csinálsz, az jó!

- 2007-ben, mikor még Golden Blokknak nevezték a Golden blogot, fesztiválbeszámoló kategóriában az apuska a hősi blogárulón, és a most 10 éves Fesztblogon megjelent Sziget beszámolóimmal elhoztam a fődíjat.
- 2011-ben a Kocsmabloggal kultúra-szórakozás kategóriában a 2. hely jött össze.
- 2013-ban ugyancsak a Kocsmabloggal, ezúttal Életmód kategóriában értük el ugyanezt a helyezést.
- 2015-ben a Magyar Sörgyártók Szövetsége adta nekünk Sör mi több tevékenységünkért a saját médiadíját.
- 2016-ban az Allianz... - na jó, ezt a mondatot később fejezem be. :)

blogverseny-fejlec.jpg

A verseny szakaszai

- Nevezés: 2016. augusztus 22. 12:00-tól, szeptember 5. 09:00-ig
- Szavazás: 2016. szeptember 6. 14:00-tól, szeptember 26. 09:00-ig (név, e-mail és mobiltelefonszám megadásával, kategóriánként egyszer)
- Eredményhirdetés: 2016. október 6. a Közös jövőnk eseményen

Hogyan zajlik a nevezés?

Nevezni az alábbi linken lehet: www.allianzblogverseny.hu
Egy blogposzttal kizárólag egy témában indulhat a versenyző, illetve összesen maximum három kategóriában nevezhet.

blogverseny-2016-logok.jpg

Melyik kategóriába nevezzem a blogot?

Összesen nyolc kategóriába lehet blogot nevezni. Ezek a kategóriák a következők:

- művészet és kultúra (zene, előadók, fotó, irodalom, kritika, színház, koncert, kiállítás)
- otthon (lakberendezés, kert, design, lakásvásárlás, hasznos tanácsok a ház körül)
- utazás (úti  beszámolók, akkor és most, külföldi munka, rendezvények, utazás gyerekkel, olcsó utazás, nyelvtanulás, szállás kritika, sport túrák)
- életmód (párkapcsolat, önismeret, család, munka, lélektan, környezetvédő megoldások, vallás, ezotéria, praktikus ötletek, egészségügy, betegségek, edzési tippek, házi gyógymódok, házi szépségápolási szerek, receptek, kert, divat, celeb, pszichológia, sportesemények elemzése, sportolókról pletykák, motivációs szövegek, társadalomtudomány, karrier, coaching, sport ruházat, sportétkezés, étrend kiegészítők, DIY)
- gasztro (receptek, főzési tanácsok, alapanyagok, gasztroturizmus, ételfotózás, étterem kritikák, konyhai eszközök, italok)
- szakértői (IT, modern tudomány, technika, gazdaság, vállalkozás, építészet, ingatlan, természettudományok, környezetszennyezés, oktatás, társadalomtudomány, digitális technológia, játékok, autók, haditechnológia, jog)
- gyerek (gyermeknevelés, pedagógia, játék, babavárás, gyermek gasztro, gyerekdivat, kézműves, pszichológia, oktatás, gyerek és munka).
- autó

A posztnak ezen kívül merítenie kell (minimum egy kulcsfogalmat tartalmaznia kell) az Allianz Tudásközpont négy központi témájának valamelyikéből:

- környezetvédelem
- klímaváltozás
- demográfia
- pénzügy

Fontos! Mielőtt elkezdődik a szavazás, bekategorizálva kiteszik a teljes nevezett listát.

Megmérettetésre fel! Megnevezett benevezett blogbejegyzéseim:

- Otthon: Csepeli komlónapló
- Gasztró: Piros Pezsgő Piano Bar
- Szakértői: Enzimek a sörgyártásban

blog_logo.png

Nyeremény

Minden kategóriában két nyertest hirdetnek (közönség díj és szakértői díj). A szakmai zsűri, egy előre felállított szempontrendszer szerint értékeli a nevezett blogokat. A zsűritagok kilétét a nevezés lezártáig publikálják a verseny oldalán.

Minden  nyertes kihelyezheti a versenyben nevezett blogjára határozatlan ideig a kategória nyertesének létrehozott logót. Ezen kívül a nyertesek mindegyike egy műszaki áruházlánc 50 ezer Ft-os ajándékutalványában részesül - nem is értem, hogy a Sörbúvár és a Mese Habbal hogy képzelte, hogy elisszák. :) A nyeremény nem váltható készpénzre. A szakmai zsűri által arra érdemes blog bejegyzéseket, illetve bloggereket felkérhetik egy hosszabb távú együttműködésre is, amennyiben abba mindkét fél beleegyezését adja.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr511661350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása