.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 03. 17. - kocsmablog
Unicum Riserva

Helyszín: Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont
Időpont: 2017. március 16.
Google Maps

A Zwack Unicum újítása egy szuperprémium gyógynövénylikőr, amiben Zwack Sándor és Zwack Izabella hosszú évekig tartó munkája egyszerre van jelen: az ital dupla hordós érlelése során egy 80 éves hordóból kerül át tokaji aszús hordókba, egy utánozhatatlan karaktert adva a nyár elejétől az üzletekben is kapható Unicum Riservának.

Olvass tovább >>>

 

Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:

https://kocsmablog.hu/

https://alkoholinfo.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7912344167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rush4you 2017.03.19. 16:03:08

Szeretem a Zwack hozzáállását, jó hogy ennyi ideg agyalnak egy terméken.
Számomra a szilvás pl. jobb lett, mint az eredeti, sokat adott hozzá.
Hány hektós lehet ez a gönci hordó? 5-600?
süti beállítások módosítása