Helyszín: Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont
Időpont: 2017. március 16.
A Zwack Unicum újítása egy szuperprémium gyógynövénylikőr, amiben Zwack Sándor és Zwack Izabella hosszú évekig tartó munkája egyszerre van jelen: az ital dupla hordós érlelése során egy 80 éves hordóból kerül át tokaji aszús hordókba, egy utánozhatatlan karaktert adva a nyár elejétől az üzletekben is kapható Unicum Riservának.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7112344167
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
rush4you 2017.03.19. 16:03:08
Szeretem a Zwack hozzáállását, jó hogy ennyi ideg agyalnak egy terméken.
Számomra a szilvás pl. jobb lett, mint az eredeti, sokat adott hozzá.
Hány hektós lehet ez a gönci hordó? 5-600?
Számomra a szilvás pl. jobb lett, mint az eredeti, sokat adott hozzá.
Hány hektós lehet ez a gönci hordó? 5-600?
.. Utolsó kommentek