.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 03. 25. - apuska
Stone Pub

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. (Lurdy ház)
Látogatás: 2016. január 26. 17:00-19:50
Google Maps

Basszus. Kocsmaolimpiát kéne itt tartani!

Telefon: +36 30 877 5223
Facebook: fb.com/Stone-Pub-Lurdy-Ház-324536621068842
Web: http://lurdypoker.hu

Vélemény

apuska:

A Lurdy ház, mint bevásárlóközpont, hosszú ideje érdektelen. Hasznos funkcióiban inkább irodaház és konferencia helyszín, na meg a régi idők multiplex mozija elenyésző számú nézővel. Ehhez képest az első emeleti kajáldák és kávézók meglepően jó kihasználtsággal pörögnek, épp csak sehol egy kocsma - de a környéken se -, ahova feszengés nélkül be lehetne ülni egy sörre - éltem ebben a tévedésben jelen pillanatig.

Történt ugyanis, hogy a Stone Pubban volt találkám a Charge me up vezetőivel. Soha nem hallottam róla, ugyanakkor a neve alapján reménykedtem, felmentem a mozgólépcsőn, tanácstalanul forogtam egy sort, ráutaló cégér hiányában szememmel sziklákat kerestem, majd elkezdtem bolyongani a folyosókon.

Túlbonyolítottam. Ott a bejárat, ahova a Harley Davidson-t kirakták dísznek. Az egykori Game World játékterem és Stonehenge Pub romjain, úgyis mint Lurdy Poker Center, ahol ezen kívül a bowling, biliárd, bisztró szolgáltatásokra hívják azonnal fel a figyelmet.

De ezek csak hívószavak, ennél sokkal több van benne, 1500 négyzetméteren. A tévék, óriáskivetítők, a vitrinbe zárt sztárcsapatos ajándéktárgyak, a kifeszített nemzeti zászlók, szurkolói sálak és futballkapu háló alapján ez egy tipikus meleg konyhás sport pub, ahol 120 ember tud egyszerre leülni, reggeltől akár hajnali 3-ig enni, és egy-egy meccs után ha megjön a kedv, a passzív rajongás aktív versengésig képes fajulni. A csocsó kivételével - nem is értem, hogy maradt ki - a klasszikus kocsmasportok mindegyike űzhető, így van lehetőség 7 asztalon biliárdozni (700 és 1100 Ft / óra), 4 pályán bowlingozni (2900, 3900 és 4900 Ft / óra), dartsozni, flipperezni, de ami igazi ritkaság, valós tétekkel 3 különböző teremben 30 asztalon pókerezni: verseny és cash game! Basszus. Kocsmaolimpiát kéne itt tartani! Mondjuk 4 fős csapatoknak vetésforgóban, és aki az összesítettben nyer, az ingyen ihat a bajnokoknak járó kupából, amíg bírja, a non-stop nyitva tartásba belefér.

A főleg a 840 forintos ebédmenü kajafotóival illusztrált Facebook oldaluk tanúsága szerint Stone Pub 2015 márciusában nyitott, amikor is az Universum Poker Club átköltözött ide Angyalföldről. Törzsvendégeik egyértelműen a zsetonoktól hangos oldaláról ismerik, péntek-szombat igazi nagyüzem van, megfordul itt cirka 500 játékos, de a vendéglő résztől elszeparált pókertermekben hétköznap is elég nagy a nyüzsgés. És hihetetlen figurák. Ez a játék összehozza a legkülönfélébb arcokat. Olyan az egész, ha csak ülsz egy jó cseh vagy német sörrel a kezedben és figyelsz, mint egy Rejtő könyv. Emellett egész vállalható árakkal dolgoznak, a vaslapon sütött burgerek ígéretesek, és a lányok dekoltázsa is felettébb imponáló a pultban.

No, de az a fekete-sárga szerencsekerék mellettük ott mi? Rajta olyan tételek szerepelnek, mint 1 óra billiárd, capuccino, kávé, üdítő, palacsinta, 10-50% kedvezmény, újra forgathat, nem nyert. Ér megforgatni? Na még egyszer, lécci!

A hangkeverő tövében az akvárium is cuki. Valakinek már biztos sok volt otthon, itt meg ugye elfér, ahogy a teknősök a kártyások közt, már többen tekintenek rájuk kabalaként.

És tényleg csak mellékesen. Ismerős valakinek Batman a ZP-ből? (Batman tematikájú a flipper is.) A srác, aki nap mint nap denevérembernek öltözött, és válogatás nélkül szólított le a Zöld Pardonban mindenkit. Érezte a lüktetést! Most itt támasztotta a vaskos pultot, majd a szakácsoknak előadott egy Moonwalk figurát, ami azért jelent valamit.

Amondó vagyok, a Lurdy házba jövet-menet, kötelező ide betérni. Mozi után egy bowling? Simán. Egy vacsora és egy kis biliárd? Randinak is megteszi. Hihetetlen, hogy a Stone Pub az első születésnapján túl csak úgy véletlenül jött velem szembe, most meg vissza akarok a haverokkal menni. Még jó, hogy semmi akadálya!

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Krusovice, 780 Ft
Üveges sör: Arany Ászok, 380 Ft
Bor (0,75 l): Olaszrizling, 2950 Ft
Rövid (4 cl): Unicum, 620 Ft
Üdítő (2,5 dl): Szénsavas üdítő, 290 Ft
Meleg ital: Capuccino, 520 Ft
Harapnivaló: Amerikai hot-dog, 520 Ft

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr308345226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása