.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 07. 23. - kocsmablog
II. Dreher Sörgyárfesztivál

pixel

> Pörgős zene, sörkülönlegességek, romkocsmák. 2015. augusztus 29-én ismét lesz DreherFeszt alias Sörgyárfesztivál, és a fellépők közt ott lesz a PASO Plays Covers, a Honeybeast és sok más remek zenekar, DJ.

A DreherFeszt idén is a nyári szezon záróeseménye lesz, és mindent biztosít, ami az igazi fesztiválérzéshez elengedhetetlen: csak erre az alkalomra főzött sörkülönlegességeket, izgalmas helyszínt és remek zenét.

A Dreher Sörgyár 25 hektáros területén a 160 éves falak közt egyetlen napra kialakított romkocsmákkal és koncertekkel készülnek a szervezők. A hamisítatlan sörgyári fesztiválon fellép a Honeybeast, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a PASO Plays Covers, valamint olyan népszerű DJ-k, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.

Nem csak a helyszín különleges, a fellépők is kivételes produkciókkal készülnek. A PASO Plays Covershez – a Pannonia Allstars Ska Orchestra ismert hazai és külföldi slágereket, filmzenéket reggae és ska stílusban feldolgozó formációja – több vendégelőadó is csatlakozik, köztük az utolsó turnéját járó Heaven Street Sevenből a frontember Szűcs Krisztián, hogy a HS7 20 éves munkássága előtt KRSa és csapata zenével rója le tiszteletét.

sorgyarfeszt.jpg

„Tavaly is óriási volt a DreherFeszten a hangulat, rengeteg ember jött el és mindenki nagyon-nagyon élvezte a fesztivált, idén pedig még nagyobb közönségre számítunk, úgyhogy egyértelműen nagyon készülünk rá” – mondta KRSa, aki annyit elárult, hogy még egy egészen meghökkentő meglepetésen is törik a fejüket, de erről egyelőre további részleteket még nem oszthat meg.

A Kaukázus énekese, Kardos-Horváth János is hasonlóan sejtelmesen fogalmazott: „Amennyiben lehetőség lesz rá, szeretnénk a DreherFeszten bemutatni egy új számot, de még semmi sem biztos”. A Magashegyi Underground tavasszal kiadott új EP-jével lép fel, az együttes gitárosa, Szepesi Mátyás is biztos benne, hogy ki fognak találni valami különlegeset erre a már amúgy is különleges koncertre. A Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi viszont nem zenében gondolkodik, inkább azt fontolgatja, hogy fellépő ruhája designjába jelenítené meg valahogy a sörgyári fesztivált.

A tavaly debütáló rendezvény nagy sikere és mintegy 4000 látogatója után idén, az előzetes érdeklődés alapján, várhatóan még többen fognak elmenni Kőbányára. Annál is inkább, mert a sörgyár ebben az évben a sztárfellépőkre és a közönségre bízta a 2015-ös DreherFesztre lefőzendő sörkülönlegességek kiválasztását. Történt ugyanis, hogy a sörszerető közönség körében meghirdették a Nagy Íztesztre való jelentkezést, és négy szerencsés nyertes – egy-egy zenekar kíséretében – ellátogatott a gyárba, ahol számos specialitás megkóstolása után kiválaszthatták kedvenceiket.

izteszt.jpg

„Azért bízzuk a döntést ebben az évben a fogyasztókra, mert az elmúlt DreherFeszten olyan hatalmas sikert aratott az egyik sörkülönlegesség, a Dreher Hidegkomlós, hogy végül beruháztunk egy hidegkomlós berendezésre, az úgynevezett komlóágyúra. Ezt a terméket júniusban bevezettük a kereskedelmi forgalomba. Már megvan a Nagy Ízteszt eredménye, vagyis, hogy milyen sörkülönlegességeket kóstolhat meg a közönség augusztus 29-én, ígérem, hamarosan erre is fény derül!”– emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere.

- Facebook esemény
- Bónusz Brigád jegyvásárlás - 990 Ft, 3x2 dl sörkóstolóval
- I. Dreher Sörgyárfesztivál

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr107649722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2015.09.02. 17:30:51

Megközelítőleg 5000 látogató fordult meg a kőbányai Dreher Sörgyárak területén megrendezett DreherFeszten, amely azt jelenti, hogy az elmúlt évhez képest 35 százalékkal többen voltak kíváncsiak a sörgyárfesztiválra.
A programok közül folyamatos érdeklődés övezte a Főzőház Túrát, hozzávetőlegesen minden hatodik vendég ellátogatott a Zsolnay porcelánnal díszített, eredeti rézüstöket megőrző főzőházba, hogy tanulmányozza a sörgyártás kulisszatitkait. Az aktivitások közül az újdonságnak számító Csapold Magad! helyszín ugyancsak népszerűnek bizoyult, hiszen itt mindenki elsajátíthatta a csapolás alapjait, ráadásul a kiválasztott sörkülönlegesség karakterének megfelelő tematikus háttérfalak előtt fotó is készült a csaposról és munkájának eredményéről.
Egyet már most megígértek: jövőre dupla ennyi sörcsappal és csapossal készülnek! - mert igény már most is lett volna rá.
süti beállítások módosítása