.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 07. 18. - kocsmablog
Sörgyárfesztivál Magyarországon

pixel

> Dreherfeszt 2014! Augusztus 30-án 14:00 órakor a sörgyár első hivatalos fesztiválján, ahol a zene és sör találkozása garantálja a felejthetetlen fesztiválélményt, hazánk legnépszerűbb zenekarai közül fellép a The Carbonfools, a PASO Plays Cover, az Intim Torna Illegál és Odett is.

A magyarországi sörgyárak közül elsőként egy napra megnyitja kapuit a Dreher Sörgyárak Zrt., hogy elhozza a nyár utolsó igazán tartalmas élményét, a Dreherfesztet.

A sörgyár első hivatalos fesztiválján, ahol a zene és sör találkozása garantálja a felejthetetlen fesztiválélményt, hazánk legnépszerűbb zenekarai közül fellép a The Carbonfools, a PASO Plays Cover, az Intim Torna Illegál és Odett is.

dreherfeszt.jpg

„A Dreherfeszt azonban nem csak egy a nyári zenei fesztiválok közül, hanem valódi sör(gyár)fesztivál is. A sörkultúrát és sörkészítést bemutató programokon túl a helyszínen lévő nyolc tematikus romkocsmában csak erre az alkalomra főzött sörkülönlegességekkel és kóstolási lehetőségekkel is várjuk látogatóinkat” – emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher márkacsoport menedzsere.

A Dreher Laborban valódi sörkülönlegességek, sörszakértők és kóstolási lehetőségek várják az érdeklődőket, a belépőjegyhez kapott kupon beváltása is itt lehetséges. A Summer Moment teraszon napágyak, pálmafák, lampionok és egy csapolt Dreher Summer Moment társaságában lehet felidézni a nyár legemlékezetesebb pillanatait. A Sörmúzeumban megmutatjuk a Dreher régi csomagolásait, plakátjait és számos érdekességet a sörgyár életéből, a shopban pedig Dreher ajándéktárgyakat lehet vásárolni. A Rocklap sörözőben a csapolt Dreher Bak és a szűretlen Dreher ízét dübörgő rockzene mellett, hamisítatlan romkocsmahangulatban élvezheti a közönség. A gyorscsapolókkal felszerelt Gyártósor futószalagjánál mindenki könnyen hozzájuthat a söréhez, a Komló Lugasban malátakóstolás és hidegen komlózott sör várja a fesztiválközönséget. A Dreher kamionnál kiderül, hogy nem csak a sörrekeszek tárolására és szállítására alkalmas egy kamion raktere, hanem pulttal, asztalokkal, Dj-vel és csaposokkal felszerelve kiváló parti helyszín is! A koncertektől távolabb eső Üstökös söröző a jóízű baráti beszélgetések helyszíne.

További információ a fesztiválról és regisztráció: http://dreher.hu/fesztival/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr106522161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2014.09.02. 11:26:51

Óriási fesztiválszínpaddá vált egy napra a kőbányai Dreher Sörgyár szombaton, ahol közel 4000 látogató nyolc tematikus romkocsma, kizárólag ezen a napon kóstolható, forgalomban nem kapható Dreher sörkülönlegességeit ízlelhette meg. A klasszikus Dreheren kívül a hidegkomlós Dreher volt a vendégek és a mi kedvencünk is, de a szűretlen, pasztőrizálatlan Dreher enyhén élesztős, testes malátás íze és a kuriózumnak számító nitrogénnel csapolt Dreher Bak mellett is kevesen tudtak kóstolás nélkül elmenni. A Dreher Summer Moment citrusos ízével még egyszer felidézte a nyarat, a Dreher Spezialize félbarna sörkülönlegesség pedig azok számára nyújtott élvezet, akik egyszerre vágytak a karakteres keserű ízre és az enyhén karamelles folyékony kenyérre.

És tényleg. A speciális hidegkomlózás technikával gyártott kiemelkedően komlós Dreher hidegkomlós ötvözi a láger sörök letisztult ízét a kézműves sörök egyedi, bonyolultabb ízvilágával. Ha ilyet lehetne a boltokban kapni, kommersz kategóriában mást sem vennék. Hajrá Dreher, ne legyen ez csak egyszeri sörkülönlegesség!
süti beállítások módosítása