.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 11. 1. - kocsmablog
Magyarország kedvenc kisüzemi söre

Meghirdették a Magyarország legnépszerűbb kisüzemi sörét kereső Ország Söre programot, ahol a fogyasztók szavazatai alapján dől el, melyik termék nyeri a szerénynek épp nem nevezhető Ország Söre címet.

A 24 különleges tételből álló adventi sörcsomag bemutatását követően a Beerselection ismét nagyot gurított. Ezúttal a Magyarország Sörkorcsolyája kampányhoz hasonló ügyes kezdeményezéssel hívták fel magukra és az általuk nagyra tartott sörfőzdékre a figyelmet, így október 31-től mi, fogyasztók szavazhatunk Magyarország kedvenc kisüzemi sörére.

Először az ország legjobb kisüzemi sörfőzdéit keresték meg a szervezők. Közülük 20-an jeleztek vissza és neveztek be egy-egy tételt szortimentjükből a versenyre, így alakítva ki a 20 kiváló sörből álló mezőnyt. Innentől a sörkedvelő nagyközönség kezében a döntés, ki lesz a végső győztes!

Persze egyszerű sörisszaként, hogy mondhatnánk teljes magabiztossággal, hogy ez vagy az a legjobb, mikor nem is kóstoltuk mindet, és főleg nem egy időben? Ezért aztán a tudatos és/vagy lelkiismeretes szavazók esélyt kapnak, hogy kedvezményes áron jussanak az Ország Söre címre esélyes darabokhoz, illetve hogy egy szakember által vezetett, előadással egybekötött sörkóstoláson vegyetek részt, ahol 2000 forintért minden kiderül a versenyben induló sörökről, főzdékről, plusz még értékes sörcsomagokat, ajándékokat is nyerhettek. A kóstolásra november 10-én, 17-én és 21-én kerül sor az Élesztőben!

orszagsore_bp.jpg

Melyik az a 20 sör?

Balkezes GreyJoy
Bigfoot Razzia
Csupor Hello, my name is Sudan
Etyeki Sörmanufaktúra Etyek-IPA
Hara'Punk Papap O'hara
Hedon Charlie Firpo
Hoptop Double Check
Horizont Witbier
Hübris Mantra
Kapucinus Illuminator
Kőszegi sör Bécsi Lager
Mad Scientist Jam72
Mecénás Sörműhely Nautilus
MONYO Brewing Co. Flying Rabbit
Reczer Ser T30
Reketye Monolith IPA
Rothbeer Távoli Galaxis
Szarvasi Vörös Paripa
Szent András Sörfőzde Magyar Vándor
Zirci Apátsági Belga

 

A kampány médiapartnere a Beerporn.hu összefoglalta a nevezett sörökről mindazt, amit előzetesen tudni érdemes. A szavazás november 30-án zárul, a legnépszerűbb kisüzemi sört készítő sörfőzde terméke plakettet kap, és egy 200 000 Ft értékű hirdetési csomagot a Beerporn.hu oldalon. Az Ország Söre díjátadó ünnepségére december 3-án kerül sor az Élesztőben. A szavazók mindegyike nyer, ugyanis a szavazat leadását 500 Ft értékű beerselection.hu kuponnal honorálják a szervezők, plusz akiket kisorsolnak, vagy a tippjátékban legjobban szerepelnek, további értékes sörös ajándékokat kapnak.

Facebook profiloddal naponta egyszer tudsz szavazni, így növelve nyerési esélyeidet!

sukkot_under_the_stars_beer.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7411927841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2016.12.06. 09:48:21

A versenyt óriási hajrával a Békésszentandrási Szent András Sörfőzde Magyar Vándor söre nyerte meg, csaknem 3500 szavazattal.
süti beállítások módosítása