.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 08. 8. - kocsmablog
Beerselection

Az újság előfizetések kora lejárt. A söröké most kezdődik.

Izgatnak a sörkülönlegességek? Bírod a meglepetéseket? Szeretsz ajándékot kapni? Bingó! A Beerselection jóvoltából havonta kijut a jóból, ha náluk fizetsz elő: SÖR-re!

Emlékszem, hogy vártam anno a postást, hogy meghozza a Pókember képregényemet. Azóta se tudtam semmiért havi rendszerességgel úgy lelkesedni, de most felcsillant a remény, és azon vettem észre magam, hogy ismét a naptárt lesem.

Az ötlet egyszerű, és még újkeletűnek sem mondanám, mert a Beerpack régebb óta nyomul egy hasonló szeren. Éljen az egészséges verseny és a megkülönböztethetőség! A Beerselection elindulását alapos közvéleménykutatás és hosszas tervezési fázis előzte meg, ügyelve a legapróbb részletekre, hogy a folyamat végén a fogyasztó tuti elégedett legyen.

beerselection_hogy_mukodik

Amire a Beerselection háza táján különösen ügyeltek:

- Beszállítók. Ha kézműves, ha nem, a sörök minősége kiszámíthatóan stabil kell legyen.
- Rendelés. A szemnek kedves, egyszerű online felület.
- Ár. Hol a lélektani határ 6 üveg sörért?
- Csomagolás. Épségben kell megússza a szállítást, könnyen megfogható legyen erős fülekkel, és nézzen úgy ki, mint egy ajándék!
- Átvétel. Tetszés szerint személyesen, lerakatból vagy futárszolgálattal. Így vagy úgy, az ország bármely pontján.
- Tartalom. Egytől egyig különböző sörök. Magyarok, belgák, szlovákok, csehek. A rövid szavatossági idejű darabok szóba se jöhetnek. A dobozban meglepetések.

A 4 palackból álló bemutató csomag magyar, cseh és belga söröket tartalmaz, különböző fajtákat vegyesen. A csomag tartalma folyamatosan változik, mikor én rendeltem, nekem jutott egy Sherwood (Bors), egy Papap O'Hara (Hara'Punk), egy Lobkowicz Premium és egy Affligem Blonde. Emellett van benne egy sörkóstoló kisokos, egy talán túlontúl vastagfalú ajándék sörös kehely, és egy adag olasz gyártmányú rozmaringos rágcsa. Jó hír, hogy a bemutató csomag megrendeléséhez előfizetni sem kell, ez amolyan próbakör, amiből egyértelműen kiderül, bejön-e neked ez a fajta sörcsomag megrendelős módszer?

20160611_125455.jpg

Amennyiben a válasz: igen, jöhet a következő lépés. A válogatás előfizetés havi rendszerességgel különböző sörválogatásokat jelent, benne minden alkalommal 6 különböző tétel, sokszínűen, értő módon összerendezve, cuki információs kártyákkal, amivel játszani is lehet. Az én első kiszemeltem Miss Május, benne egy Balatonvilágosi (Hedon), egy UbikEklektik Herbal IPA (Hübris), egy Tuck Barát (Bors), egy Red 5 (Rothbeer), egy Primátor Exkluziv 16, és egy Leute Bokbier. Előfizetni 1, 3, 6 vagy 12 hónapra tudsz.

20160611_130423.jpg

Persze mondhatod, hogy bakfitty, neked havi 6 olyan sörrel ne akarják kiszúrni a szemed, amit te is be tudsz szerezni egy jobb delikátból. Ha te haladó műértőként többet vársz egy sörválogatástól, különbözni akarsz mindenkitől, akkor válts prémium előfizetésre, ahol 6 x 1 igazán különleges, máshol be nem szerezhető limitált darab kerül a szépen összehajtogatott kartondobozodba.

Vagy? Neked ne mondja meg senki, mit kóstolj? Rendben, akkor állítsd össze a saját csomagodat! A hónap söreit 6-os tételben tetszés szerint rakd magadnak össze.

Bármelyik csomagra is esett a választásod, a legszerencsésebb, ha a FoxPost országszerte egyre több ponton elérhető csomagautomatájába kéred, mert az ingyen van. Persze ha nem esik útba, akkor 1690 forintért a munkahelyedre vagy házhoz is szállíthatod, de akkor ne csodálkozz, ha a szemfüles kollégák vagy szomszédok megvámolnak. légy ravasz, mint a róka, tudatos sörfogyasztóként gondolkozz!

20160608_174459.jpg

Ha ezek után úgy érzed, ez így mind nagyon szép és jó, de az online világ rideg és személytelen, jobbat mondok. A Beerselection az Élesztő - Brew Studióban minden hónapban sörkóstolót tart azoknak, akik megrendelés előtt vagy helyett egy jó társaságban személyesen próbálnák ki a csomagokat. Mondd, mi tart vissza? Kiváló ajándék, lepd meg magad!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr28794104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása