.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 06. 18. - apuska
Lázár Mónika

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Lázár Mónika
Születésnap: 1985. október 9.
Foglalkozás: énekesnő

Mottó: Semmiért egészen.

> Zenei múltja a klasszikus hegedűvel indult, később gitározott, mellette énekelt, majd ez utóbbi kezdte komolyan érdekelni. Lakatos Sándor jazz zongoristától tanult, akivel 2006-2008 között együtt zenéltek a New York Palotában, majd 2008-2009 között Nyári Károllyal a Gresham Palotában. 2009 nyarán Monte Carlo exkluzív szállodáinak bárjaiban lépett fel a Balogh Dezső vezette 2nd Floor Jazz Kvartett-el, azóta évente pár hónapot külföldön tölt, míg itthon jellemzően éttermek, szállodák rendezvényein énekel. Szabadidejében szívesen foglalatoskodik szépirodalommal és képzőművészetekkel.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- 16 évesen a ZP-ben, Kalinka vodkától és sajnos meg is lett az eredménye.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Amióta énekelek, nem túl gyakran, hacsak nem épp egy kocsmában játszunk. De azért havonta 2-3-szor megjelenek valamelyik "bölcsészesebb" helyen barátnőzés céljából.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Legyen közel hozzánk, legyen szép és ötletes a berendezés. Ne legyen túlontúl puccos és lehetőleg kerüljük el a tömegnyomort.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Mostanában a Castro Bistro-t és a Jelent preferáljuk, fenti okokból kifolyólag.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Többnyire csak borozgatok, a rosé a kedvencem, de időnként szívesen iszom egy-egy finom koktélt is.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Én nagyon szeretem a hazai kocsmákat, Berlinben és Prágában jártam ugyan pár szuper helyen, de a hazai hangulat számomra pótolhatatlan. Itthon ha hétfőn indulsz is el szórakozni, akkor is ugyanannyi esély van rá, hogy szuper estéd lesz, mint egy szombati napon... sőt.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Természetesen nagyon jól esik, de azért nem fordul elő túl gyakran. Ami vicces, hogy aki itthon felismer, legtöbbször valahol külföldön hallott énekelni.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Muszáj tudni. Nem szeretem a fetrengő lányokat és az üvöltöző fiúkat. A bor ráadásul megvéd, hisz 2-3 pohárkától lassan, kellemesen és biztonságosan ki tudok pirulni. Egy kis szédülés a maximum... :)

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Azt hiszem, nincs ilyen eset. Szerintem, amit megtettem szalonspiccesen, arra józanul is sor került volna előbb-utóbb. Plusz szerencsére nem is tettem igazából semmi nagyon nagy hülyeséget.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Még nem voltam igazán másnapos soha. Azt hallottam, a tej segít, úgyhogy mivel minden reggel tejet iszom - a csupa erőn csupa izmon kívül -, valószínűleg az esetleges másnaposságot is kiküszöbölöm.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Paradox módon talán épp a tévézés ellen lobbiznék.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr364522229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása