.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 02. 15. - apuska
Both Zsuzsanna

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Both Zsuzsanna
Születésnap: 1992. november 23.
Foglalkozás: színész, újságíró

Mottó: Így vagy úgy - egy embernek önmagában semmi esélye sincs.

> A 2011 augusztusában induló, a TV2-höz és a Magyar Telekomhoz is köthető ifjúsági websorozat, a sportos és művészetis diákok közti ellentétet végletekig fokozó Gimi egyik főszereplője, akire a rendezők iskolája folyosóján figyeltek fel. Kisgyermek kora óta foglalkoztatja a színjátszás és a tánc, különböző szakkörökben, a Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatán és a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskola diákjaként színésznek készült, és most a Tabu TV-nél gyakornokoskodik, hogy felfedezze a kamera másik oldalát. A 90 részesre tervezett websorozatban a dögös és trendi Kuti Rékát alakítja.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Hát ezért nem emlékszem, mert annyira be voltam... neeem, amúgy 15 évesen egy házibuliban, szokásos...

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Nincs rendszer, ahogy a kedvünk hozza a barátaimmal.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Attól függ. Van, hogy célirányosan egy adott koncertre megyünk, de van hogy csak találomra beülünk valami csendes helyre vagy legalábbis nem túl hangos háttérzenés pubba, ahol nyugodtan lehet csacsogni könnyeden kollektívan, vagy akár privát mélységekbe menő diskurzust is lehet folytatni. Lényeg a társaság! De szeretem az underground hangulatú kis csehókat.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Andersen (mert olcsó, de nem talponálló), Instant (a kocsmadíszletezés), Szimpla Kert... Mind3 helyen lehet ismerkedni egymással nemtől függetlenül, és már van egy alapból oldott légköre.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- A jó öreg vadász (vébéká), és a wishkeyvel (ami jack dani) való permutálások, ami lehet almalé, energiaital vagy cola.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Erdélyben nagyon jó kis krimók vannak, és jóízűeket lehet beszélgetni az ottaniakkal.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Nem sűrűn van ilyen, tehát még bőven nem jutottam el oda, hogy "jaj de idegesítenek", sőt örömmel veszem/venném. Egyszer Szegeden felismert két tizenéves lány, az jól esett. :)

08. Tudod-e, hol a határ?
- Tudom, nekem párszor elég volt kitapasztalni, de van, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség befolyásol, és mondjuk az adott ital nem kompatibilizál a gyomrommal... vagy egyből a fejembe száll.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Igen, volt. Ez egy eldöntendő kérdés, tehát meg is válaszoltam. :D

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Mivel tudom a határaimat, nem sűrűn vagyok az, de szerintem fejfájás csillapító, vagy ahogy izomlázra is rányújtunk, itt is rá... :) Plusz sok víz, mert az hidratál!!

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Ne szarj oda, ahonnan eszel!! Ez akár a 2. mottóm is lehetne. Tudom, hogy nem szalonképes üzenet, de sok embernek tanácsolom. Nyilván kétértelmű szó, de én az átvitt értelmére gondolok. Bár...

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr364084557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása