.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 08. 4. - apuska
Kamra Campus

Cím: 1117 Budapest, Irinyi József utca 30.
Látogatás: 2010. július 28. 18:00-22:40
Google Maps

Végre egy SALE, ami nekünk szól!

Telefon: +36 30 631 0616
Facebook: fb.com/KamraCampus
Web: http://kamracampus.com/

Vélemény

apuska:

Ki hinné, hogy egy szocialista szolgáltató blokkházból kialakítható egy barátságos valami? Egyetemi- és nyugdíjas klub, már ahogy a Campus a Kamra vendéglátóegységek sorában magát harmadikként nevezi, olyan franchise lassan, mint a lacikonyha, hajaz is a jóízű asszociációra, szíve joga.

Mi volt itt azelőtt? Biobolt. Annak előtte meg Generalli biztosító. Hogy a panelok közt mindkettő csődbe ment? Jé! Bölcs elhatározás, újabb kocsmát kellett nyitni, az út túloldalán lévő BME Kármán Tódor Kollégium büféjébe úgysem mer mindenki betérni, annyira bensőséges. Akkor Kocka büfé? Na, ne már. Az mekkora már! A Schönherz Kollégium és a Zöld Pardon között félúton igény volt egy fiatalos kocsmára, ahol lehet meccset nézni, haverokkal sörözni, csocsózni… és semmi több. Viszont nincs is rá szükség! Mert a hatalmas üvegtáblák, színes csíkos tapéták, és az éléskamrát imitáló kézzel festett fali dekorációk között olcsón lehet inni egy tökéletes csapoltat (a Soproni felhajtásának helyi reklámarca Pekár), vagy akár húszat, kedvezménnyel, havi sörbérletre, 300 forint helyett 250-ért korsóját.

A hely specialitása a Kamra Bumm, ami málnaszörp, vodka és pezsgő elegye. Apró befőttes üvegekben tálalják, rácsavarva a tető, hogy az asztalhoz lehessen vágni a talpát, innen a bumm, majd néhány gyors korty – a környékünkön ülő, főként középkorú hölgyekből álló társaság előszeretettel fogyasztotta.

Ettől még kikapott a DVSC a Baseltől. Kurvannyát.

 Panelok közt

kalimpa:

iTT miNDen DráMA, fELtúRtÁK a köruTat, iRÁny a Vill.PótlÓ buSZ, pERsze kiS késéSSel fűSzereZve, mErt miÉRt ne Állna Be PonT mikOr nem KellENE... mEGÉrKezéS örÖme Nyomja VállaiMat, meg a BaBzsÁk foTelek ErgonÓmialAg elBaszOTT foRmáJA, aMi mÉg jó 5lEt is LehetNe, cSak a HelykihaSZnáláSA pRoblemAtikuSSS kiSSSÉ... AkCiókaT hiRDet a FaliÚJság, ami ÁllítóLAg áR-éRték AráNYÁban nagYon is Jó leHETőség az ODa renDszeresEN láTogatóknak.. KedVes FigyELMeS kiSzolgáLÁSSal cSillog a PinCÉRlány, Aki báR kissÉ Bamba, de FeleTTÉBB keDves éS CsiNOs..

Á'lÁ ToalETT visZOnylagoSAn méG koRREKtneK is TekintHEtő a HASon-LÓ heLYEkhez képEST, van iTT kéREM kéztÖRlő Dögiwel, meG 10-tisZTAvíZ egYAránT ...a ZEnéRŐL inKÁBb nem Is nyiLatkoznéK, pediG krITikus nálAM Eme PontJA a tesZteLÉseinkNEk, dE ITT vmi ELbaSZOTT ZENECSAtORNA PÖrgöTT A fALRA húzOTt vÁSZonrA fESZÍtve, KiÁBránDÍTó, sŐt leHAngoLÓ... De Akár EGy-kÉt seRRE akÁR még MEg is Felel Ez a KARMAKamrA!!

strasszi:

"Egyetemek és kollégiumaik közelében mindig lehet találni egy-két korrekt kocsmát. Ez a hely a Lőrinc Pap téri Kamrának a gyermeke. Bár koránt sem zegzugos, de az ottani stílus kicsit itt is megtalálható. Csupa üveg kirakatszerűség, de mégis kellemesen berendezve. Babzsák hegyeken tudsz fetrengeni, és nem csak egy kettő van mutatóba. Jó időben pár asztallal megtoldják még a kocsma előtti félig fedett teret. Forgalmas, de mégis a forgalomtól szeparált helyen van. Nem kell az Irinyi úti dugót túlkiabálva társalogni. Jó ez a hely egy ZP-s vagy Hajós program előtti alapozásra, vagy csak egy délutáni csendes pihenő eltöltésére.

Lehet, hogy az egyetem közelsége teszi, de a sör korrektebb áron van, amit még nagyfogyasztói bérletkedvezménnyel igyekeznek tovább olcsósítani. Végre egy SALE, ami nekünk szól! Már magam előtt látom, a szép jövőt, hogy amikor párod nem tud ellenállni a kirakatban elhelyezett hatalmas piros százalékjelnek, akkor te hanyagul azt mondod: menj csak nyugodtam addig én megnézem a kamrában a leárazást, hátha van valami jó cucc. A végén Ő megértően mosolyog a sörtől zavaros tekintetedet látva, mert tudja, hogy nem hagyhattad ki az akciót, hisz le volt árazva, és ő is vett két top-ot!

Jó csocsóra való

bal:

A férfi WC amolyan melegbárosan összesimulós piszoárjai könnyeket csalnak a szemembe, mi lesz, ha ezt nagyiék meglátják két kamra bumm koktél után, amikor a jelzés nélküli ajtón benyitnak a női mosdót keresve.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Soproni, 300 Ft
Üveges sör: Edelweiss, 750 Ft
Bor (1 dl): Folyó, 170 Ft
Rövid (4 cl): Finlandia, 500 Ft
Üdítő (2,5 dl): Szénsavas, 250 Ft
Meleg ital: Capuccino, 300 Ft
Harapnivaló: Popcorn, 300 Ft

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr202197759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása