.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2020. 06. 4. - apuska
Ajándék pohár sör 3000 vendéglátóhelyen!

3000 vendéglátóhelynek segít egy-egy ingyen hordó sörrel a Dreher Sörgyárak. Az akció célja, hogy a veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került vendéglátó egységek a lehető legnagyobb eséllyel tudjanak talpra állni. Az újranyitást támogatva a sörgyár szakemberei tájékoztató kiadványokkal és oktatással segítik a sörcsapok szakszerű és higiénikus használatát.

Országszerte nehéz helyzetbe kerültek a vendéglátóhelyek a koronavírus kapcsán. Ahol sikerült átvészelni a kritikus időszakot, ott lassanként újraindul az élet, mentik a menthetőt, visszavárva a régi vendégkört, ám ez közel sem egyszerű. Egyrészről - főleg Budapesten -, az idegenforgalom hiánya sokaknak húsba vág, másrészről a magyarok egy része a tetten értető pandémiára tekintettel inkább még otthon van, kivár.

A Nagyüzemi sörgyártás koronavírus idején cikkünkben a Dreher Sörgyárak két hónapja belengetett partnereinek egyfajta segítséget:

A csapatjátékban hiszünk, így partnereink ahogy a jó időkben, úgy a mostani nehéz időszakban is számíthatnak ránk. Segíteni fogunk a partnereinknek, de ahhoz, hogy jól tudjunk segíteni, meg kell értenünk a helyzet teljes komplexitását és a módszereket is, hogy valóban hatékony legyen a segítségnyújtás. Ezen már dolgozunk és jelentkezni fogunk a konkrétumokkal.

Most eljött az ideje kijátszani a lapokat, aminek kapcsán Gyovai Györgyi, a Dreher Sörgyárak értékesítési igazgatója azt mondta:

Számos partnerünknél láttuk az elmúlt hetekben, hogy milyen súlyos veszteséggel járt a koronavírus miatti zárva tartás. Ebben az időszakban a fel nem használt sörök visszavásárlásával és szakmai tanácsadással igyekeztünk segíteni nekik. Most, a sikeres újranyitás érdekében úgy látjuk, hogy a tájékoztató kiadványaink és szakértőink segítsége mellett az ingyen sör felajánlásával segíthetjük őket leginkább abban, hogy mihamarabb visszanyerjék fogyasztóikat és a hazai vendéglátás ismét a minőségi, együtt töltött időről szólhasson.

Az országos kezdeményezésben egy korsó, a promócióban résztvevő sör vásárlása mellé ingyen jár a vásárolt sörtől függően egy pohár Dreher, Kőbányai vagy Arany Ászok márkából a vendégeknek. A történet jelen szakaszában a vendéglátóhelyek jelentkezését várja a gyár, akik élni kívánnak a lehetőséggel, mi meg a listát, ahol ennek eredményeként sörakció lesz - jelen cikket pedig ki fogjuk egészíteni vele.

1.
2.
3.
...

Szeretnénk hinni benne, ugyanakkor a hasonló típusú First kezdeményezés lebonyolítási nehézségeit követően túlzott elvárásaink nincsenek. Egy 30 literes hordó a legjobb esetben is 100 pohár ajándék sört rejt, amire épkézláb marketing kampányt felhúzni kár, ráadásul kevés vendéglátóhely lesz, akinek érdemi* segítséget jelent.
*A Central Drinks aktuális árlistája alapján egy hordó sör értéke nagykereskedelmi áron, márkától függően nettó 10.984 Ft -13.622 Ft.

A vállalat emellett ingyen biztosítja a sörcsapok szakszerű használatához szükséges tanácsadást és műszaki támogatást, valamint a vendégtérben elhelyezhető Covid-19 információs plakátokat.

covid-sorozes.png

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr815756560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása