.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2020. 05. 15. - kocsmablog
10.000 korsó ingyen sör Budapesten!

Amint a kijárási korlátozások enyhítése Budapesten is életbe lép, a magyar kézműves sörpiac meghatározó főzdéje, a FIRST Craft Beer 10.000 korsó ingyen sörre hívja meg a fővárosiakat. A „Félig tele” néven indított kezdeményezéshez mintegy 30 vendéglátóhely csatlakozott. A sörfőzde célja az akcióval, hogy megköszönje a budapestiek kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig segítse az újranyitásban.

Az optimista szerint a pohár mindig félig tele van. De a jelenlegi helyzetben ki tud optimista maradni, különösen a vendéglátásban? Az, aki tudja: nincs egyedül a bajban. A budapesti FIRST Craft Beer kézműves sörfőzde, amely tavaly a Berlin International Beer Competition mezőnyében elnyerte a Hungarian Brewery of the Year címet is, ezért döntött úgy, hogy „Félig tele” néven összefogást indít.

Kurucz Dániel, a FIRST Craft Beer tulajdonosa, aki testvérével és tulajdonostársával, Kurucz Gergellyel a Budavári- és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezője évek óta népszerűsíti a minőségi sörfogyasztást Magyarországon, most így fogalmazott:

Amint a járványügyi korlátozások enyhítésével Budapest újraindul, a FIRST 10.000 korsó ingyen sörre hívja meg a budapestieket, mintegy 30 partner vendéglátóhelyén. Ezzel köszönjük meg a fővárosiak kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig így támogatjuk az újranyitásban. Köszönjük az embereknek, hogy támogatták a helyi éttermeket, a helyi termelőket, a helyi főzdéket, és kérjük, folytassák!

feligtele.jpg

Mivel jelenleg nem ismert, mikortól léphet életbe a korlátozások enyhítése – Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel úgy fogalmazott: szombaton várható döntés a kérdésben –, a FIRST Facebook eseményt hozott létre, hogy itt tájékoztassa Félig tele kampány időpontjáról és a partner vendéglátóhelyek listájáról az érdeklődőket. 

Ebből kiderül, hogy a Félig tele akciót minden vendéglátóhelyen azonos időpontban rendezik meg a készlet erejéig, a korlátozás feloldását követő csütörtökön 18:00-tól, hogy újra legyen kedv és bátorság leülni a partneri vendéglátóhelyek asztalaihoz beszélgetni, sörözni, nevetni nagyokat. Cserébe csak annyit kérnek a fogyasztóktól, hogy készítsenek egy fotót vagy videót az első sörükről és #féligtele hashtaggel töltsék fel közösségi oldalukra.

Ajándék sörökre itt biztos lehet számítani - a helyek listája folyamatosan bővül!

- Élesztőház
- Szimpla Kert
- Beer Brothers
- Zsiráf
- Tereza
- Mazel Tov
- Púder Bárszínház
- Hadik és Szatyor
- FIRST Local Madách Tér
- FIRST Taproom
- Neked Csak Dezső
- Pizza della Rosso
- Beerpoint
- Csapház - Bartók
- Csapház - Gogol
- KEG Sörművház
- Jégkert
- Pointer Váci utca
- Pointer Kecskeméti utca
- Pointer Kopaszi-gát
- Pointer Teréz körút
- Sörpatika Gödöllő
- BP Garden
- Beer Company Kemens utca
- Kabin
- Fellini
- Hops Beer Bar
- Központ Bisztró
- Calavera Étterem
- Bestia
- Fat Mama
- BpBARbq
- Mash Pub
- Csakajósör
- Perem
- Hatchapuri
- Dagály 17
- Bamba Marha Burger Bár

De meddig tart ki a 10.000 korsó sör? - kérdi a rutinos fogyasztó. Csupán elméleti szinten, ezt a mennyiséget 30 egyenlő részre osztva az 333,3 korsó sört jelentene helyszínenként... Személy szerint nem fogadnék arra, hogy péntekig bárhol kitart!

10000-korso-sor.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr5215696586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása