.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2019. 08. 30. - apuska
Szabó Simon - Rojálból Royal

A hozdkiealegtobbet.hu felhívását követően a Royal Vodka hat szereplő bevonásával leforgatta Royal Bár című reality műsorát saját Youtube csatornájukra. A végeredmény 2019. szeptember 16-tól látható, utána a nézőközönség dönti el melyik versenyzőé legyen az egymillió forintos jutalom. De addig is jöjjön néhány kulisszatitok a Royal Bár fejétől, minden játékos mentorától, Szabó Simontól.

Név: Szabó Simon
Születésnap: 1979. szeptember 29.
Foglalkozás: színész-rendező

szabosimon.jpg

Mi a Royal Bár?

A Royal Bár egy különleges kocsma-reality, a Royal Vodka támogatásával. A YouTube-ra felkerülő videósorozatba hat bevállalós, különleges személyiséggel bíró szereplőt kerestünk, akik egy hat napon át tartó kihívássorozatban bizonyították rátermettségüket. Mind a hat nap, és így a hat epizód is egy-egy adott karakter köré épül, ahol az ő vezetésével kell a Royal Bár csapatának teljesíteni a kihívásokat. A megmérettetésre 2019. június 15. és július 22. között egy bemutatkozó videóval lehetett jelentkezni, 25 betöltött év volt a korhatár.

Te hogy kerültél a Royal Bárba? Lehet szerepe ennek a legendás filmszerepednek a Moszkva térben?

Persze, biztos, ez az egyik. A 2001-ben bemutatott Moszkva térben én voltam Rojál. De azóta már fejlődtem, vodkagyáram van, így a nemzetközi piacra ipszilonnal és ékezet nélkül léptem ki. A másik, hogy elég sokat dolgoztam a vendéglátásban, így van valami közöm a műfajhoz. 

Mi a szereped a Royal Bárban?

A háttérsztori szerint én vagyok a Royal Bár főnöke. A Royal Bár az én ötletem, és ide keresem azokat a pultosokat, akik segítenek nekem felfuttatni ezt a helyet.

A gyakorlatban arról szól az egész, hogy a versenyzők közül kiválasszanak a nézők egy nyertest, aki mindent visz. Ők mindenféle feladatokat kapnak, ezeket el kell végezni, és a teljesítményük lesz a döntés alapja. Egy előválogatás után a hat játékos kiválasztásában segítettem, de zsűri szerepet nem töltök be, már csak amolyan műsorvezető-mentor vagyok.

Mit jelent a "hozd ki a legtöbbet" szlogen eben a sztoriban?

Hozd ki a legtöbbet saját magadból, hozd ki a legtöbbet abból, hogy tudsz pultossá válni. Ha kihozod magadból a legtöbbet, úgy befolyásolhatod a legjobban a nézőket, hogy rád szavazzanak és te nyerjél.

A "legtöbb" gyakran már sok és kontraproduktív. Meddig érdemes a szereplést tolni?

Meg kell találni a dramaturgiát. Ez is egy feladat. Valamilyen szinten showman-nek kell lenni, tudni kell, mikor lépj színpadra egy videón belül. Azt fontos érezni, mikor feladat van, hogyan produkáld magad, illetve ha más van reflektorfényben, akkor mennyit tolj be saját magadból ahhoz, hogy az ne legyen túl sok, közben mégis szinten tartsa a karaktered, a stílusod, hogy esetleg egy másik versenyző videójából is rád emlékezzenek.

A versenyzők milyen típusú feladatokat kaptak, mekkora a szerepe ebben a szakmaiságnak?

A forgatás során előfordultak bártenderi, felszolgálói, vendéglátóegység üzemeltetői, ügyességi, vendégcsalogató és egyéb fizikai-szellemi kihíváshoz kapcsolódó feladatok. A show része az összes feladat. Ezért egyetlen tanácsot adtam az elején minden versenyzőnek, hogy csinálják a show-t! Senkit nem fog érdekelni, milyen finom a koktél, mert úgysem érzik, nem kóstolják. Aki vicces, nagypofájú, szexi vagy bármi más olyan tulajdonsága van, amivel a nézőt el tudja csábítani, annak nagyobb esélye van.

Lehet egy ilyen megmérettetésre készülni?

A technikai dolgokra lehet, mert teszem azt elmész egy mixer tanfolyamra, vagy egy jobb vendéglátóhelyre, és máris valami fogalmad lesz arról, mit kell a pult mögött csinálni. Ha a profizmusoddal kitűnsz a többiektől, mondjuk úgy pörgeted az üvegeket, mint Tom Cruise a Koktélban, az is lehet előny. De fordítva is működhet, ha valaki úgy csinálja a show-t, hogy annyira ügyetlen, hogy azon röhögsz, Jézus, hogy kerül ide ez a csávó? Ha jó érzékkel kitalálod magad, nyert ügyed van.

Mikor kerülnek ki a kész videók, amire lehet szavazni?

A videók feltöltésével egy időben indul el a szavazás, így szavazni 2019. szeptember 16-tól 2019. szeptember 26-ig lehet. Értelemszerűen 6 videó lesz, minden egyes videóban más-más főszereplővel. A végén az nyer, amelyik játékos Youtube videója alatt a legtöbb lájk gyűlik össze. 

Szerinted mi lehet a döntő a szavazáskor?

A legfontosabb szerintem a tábor. Kinek van sok ismerőse, és hogyan tudja mozgósítani őket. Ebbe az kavarhat esetleg be, ha valamiből mém lesz, és azt a videót elkezdik az emberek megosztani, és ezzel önálló életre kel.

Mikor lesz az eredményhirdetés?

A szavazatok megszámlálása után, 2019. szeptember 26-án este, egy élőben közvetített díjátadó keretében, ahol én fogom kimondani, ki lett a győztes. Ezt követően a szervezők külön posztban a Facebook, Youtube, Instagram oldalakon is kihirdetik.

Van tipped, ki nyer?

Ha tippelnem kéne, tippelnék. De minek? Hamarosan kiderül!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kocsmablog (@kocsmablog) által megosztott bejegyzés,

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr1215028206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása