.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2018. 09. 4. - kocsmablog
Indul az első magyar champagne-bár hálózat

Champagne-bárok nyílnak a főváros vendéglátóhelyein belül, ahol a legjobb champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak, akik időről időre tematikus workshopokat és kóstolókat, pezsgővacsorákat is tartanak.

Prémium champagne-okat és pezsgőket egybegyűjtő champagne-bárok nyílnak több fővárosi vendéglátóhelyen: a külön erre a célra kialakított pultokban több évig érlelt, vagy akár évjáratos Vintage pezsgőket lehet pohárral kóstolni. A franchise tulajdonosa Bárány Péter, aki a növekvő piaci igényekre reagálva hívta éltre az önálló márkaként működő The Champagne Bar-t.

champagnebar.jpg

A franchise referencia pultjával a 27. Budapest Borfesztiválon, a Budai várban lehet először találkozni, ahol 16 féle champagne és az újdonságnak számító champagne-i technologiával készült, 3 féle Brebis pezsgő lesz kapható:

Folyamatosan nő a kereslet a pezsgőkre és champagne-okra, miközben a hazánkban forgalmazott teljes választékot egyetlen hely sem vonultatja fel. Ennek fő oka, hogy a forgalmazók általában egy adott márkát preferálnak. A The Champagne Bar különlegessége, hogy a legnagyobb champagne házakat hozza el a fogyasztóknak ugyanabba a pultba. Az üzlet kialakításánál nem feltétel egy önálló vendéglátó egység átalakítása, bárhová könnyen beépíthető. A cél, hogy a kifinomultabb ízlésű vendégeket és a pezsgőzéssel ismerkedő fogyasztókat is kiszolgáljuk, ezért elérhetővé tesszük, hogy a hagyományos sortiment mellett a minőségi champagne-ok és pezsgők bárhol felkerüljenek az itallapokra a lehető legtöbb forgalmazótól.

brebis.jpg

Az első önálló champagne-bár október elején a Jászai Mári téren nyílik, majd ősz végén átalakul egy Liszt Ferenc téri meglévő vendéglátó egység is. Kora tavasszal további két népszerű belvárosi vendéglátóhelyen épül át a meglévő pult, és a tulajdonos reménye szerint hamarosan Debrecenben és Szegeden is találkozhatunk champagne-bárokkal.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr8614224277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása