.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2018. 03. 6. - apuska
A sörbírálat alapjai

Helyszín: SZIE, Élelmiszertudományi Kar,
Időpont: 2018. március 3.
Google Maps

Az Első Magyar Házisörfőzők Egyesülete és a Kisüzemi Sörfőzők Egyesülete a Szent István Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékével összefogva egy félnapos ízhiba tréninget és bírálói felkészítést tartott a közelgő sörversenyek előtt a lehetséges sörbírálóknak. Ott ültem az iskolapadban én is, és sorra kóstoltam a borzalmakat.

Olvass tovább >>>

 

Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:

https://kocsmablog.hu/

https://alkoholinfo.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9213713774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2018.04.17. 10:25:27

most ittam a rák. téri hrabalból vett üveges 7.lépcsőt, ritka szar gyógyszerkeserűs íze van, ez melyik ízhibának sorolható be? (mert nem a zateci vagy másféle komló, az biztos)

JanDítě 2019.01.27. 13:09:43

Sziasztok,idén nem lesz hasonló képzés?

apuska · http://kocsma.blog.hu 2019.01.27. 22:22:28

@JanDítě: Passz. De ha én érdeklődnék, biztos náluk próbálkoznék, hogy ezt tavaly megszervezték, az ő kezdeményezésükre történt: www.elsosor.hu/

JanDítě 2019.01.31. 09:44:07

pont most jött egy mail hogy február 16..persze előtte Indoor..áhhh akkor lehet idén is kimarad..mmint az indoor, ez jobban érdekel
süti beállítások módosítása