Helyszín: SZIE, Élelmiszertudományi Kar,
Időpont: 2018. március 3.
Az Első Magyar Házisörfőzők Egyesülete és a Kisüzemi Sörfőzők Egyesülete a Szent István Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékével összefogva egy félnapos ízhiba tréninget és bírálói felkészítést tartott a közelgő sörversenyek előtt a lehetséges sörbírálóknak. Ott ültem az iskolapadban én is, és sorra kóstoltam a borzalmakat.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr3313713774
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2018.04.17. 10:25:27
most ittam a rák. téri hrabalból vett üveges 7.lépcsőt, ritka szar gyógyszerkeserűs íze van, ez melyik ízhibának sorolható be? (mert nem a zateci vagy másféle komló, az biztos)
JanDítě 2019.01.27. 13:09:43
Sziasztok,idén nem lesz hasonló képzés?
apuska · http://kocsma.blog.hu 2019.01.27. 22:22:28
@JanDítě: Passz. De ha én érdeklődnék, biztos náluk próbálkoznék, hogy ezt tavaly megszervezték, az ő kezdeményezésükre történt: www.elsosor.hu/
JanDítě 2019.01.31. 09:44:07
pont most jött egy mail hogy február 16..persze előtte Indoor..áhhh akkor lehet idén is kimarad..mmint az indoor, ez jobban érdekel
.. Utolsó kommentek