.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 06. 3. - kocsmablog
Kisüzem 2017 - Óbudai Sörfesztivál

Helyszín: 1033 Budapest, Szentlélek tér - Fő tér - Hajógyár utca
Időpont: 2017. június 9-11.
Google Maps

A tavalyi nagy siker után másodszor kerül megrendezésre a Kisüzem sörfesztivál. Idén 27 sörfőzde mintegy 200 sörét lehet majd kóstolni. Lesznek sörös témájú előadások, óránként újabb és újabb sörfőzdék mutatkoznak be. Nincs belépő, nincs kötelező pohár, viszont lesznek nagyszerű koncertek és a sör mellett hatalmas ételválaszték.

Az Óbudai Sörfesztivál – Kisüzem azért jött létre 2016-ban, hogy legyen egy olyan rendezvény, amelyen kizárólag a hazai készítésű sörök jelennek meg. A sörfőzőkkel itt személyesen találkozhat a közönség, egyúttal arra is kitűnő lehetőség, hogy felmérjük, hol tart a hazai kisüzemi sörfőzés, mik a vezető trendek, melyek a kedvenc sörtípusok.

A sörfőző-sörfogyasztó találkozót hivatott szolgálni a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének standja is, ahol a fesztivál mindhárom napján óránként egy-egy sörfőzde tulajdonosa/sörmestere áll ki és csapol, miközben beszél a főzdéről és a söreiről. Az óra végén kérdéseket tesz fel, majd a helyes megfejtők között jutalmakat sorsolnak ki. A harmadik nap végén lesz egy nagydíj, egy kétszemélyes főzdelátogatás korlátlan sörfogyasztással, amit a fesztivál teljes ideje alatt legtöbb helyes választ leadó vendég érdemel ki.

Képek forrása: Óbudai Sörfesztivál facebook

A Kisüzem 2017. sörfesztivál területére a belépés ingyenes, a fizetés mindenütt készpénzes. Aki nem szeretne műanyagból inni, hozhatja magával kedvenc poharát, korsóját is, de egyes sörfőzdék saját logózott poharakat is árulnak.

A fesztivál területén felállított mellékhelyiségek használata ingyenes. 

kisuzem2017_map.jpg

A rendezvény Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatását élvezi, és kapcsolódik a GasztrÓbuda ingyenes programsorozatához. Viszonzásaként a kitelepülő sörfőzdék vállalták, hogy minden standon lesz legalább egy igen kedvező árfekvésű sör (100 Ft/dl).

leporello.jpg

További információk a sörfesztivál hivatalos Facebook eseményén

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9012559335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása