.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • Kovács G. Maláta: Csak szólok, hogy Budapesten ezen a hétvégén sem fogjuk élvezni a kocsmázás örömét! serteperte.blo... (2020.05.15. 13:13) A pesti borozók világa
  • Ezüstvándor Arion: Milyen kár, hogy ezekből a régi borozókból alig-alig maradt már. szerettem a hangulatukat. Néha b... (2020.05.02. 00:00) A pesti borozók világa
  • Örömhernyó: Faterom sose ment be egy kocsmába se. Mert azt vallotta, hogy oda csak züllött, lecsúszott alakok ... (2020.05.01. 13:48) A pesti borozók világa
  • Csöncsön: Kitűnő poszt. Bennem (bár nyilván éreztem mindig is) igazából csak most tudatosult az, amiről az u... (2020.05.01. 09:38) A pesti borozók világa
  • szép új világ...: jó szöveg, visszaadja a hangulatot. Grat (2020.05.01. 06:46) A pesti borozók világa
  • kocsmablog: 10 millió forintért a tiéd lehet: player.hu/auto-motor-2/kocsma-ikarus/ (2020.03.30. 14:56) Bus Pub
  • Utolsó 20
2017. 03. 1. - kocsmablog
Főzd meg a Krak'n Town sörét!

Helyszín: Krak’n Town
Verseny időpontja: 2017.06.03.
Google Maps

A Krak’n Town Steampunk Saloon egy olyan sörreceptet keres, ami egész évben csapon lehet, összhangban van a Kraken rummal, és méltó a hely szellemiségéhez. Nyugi, nem ingyen!

A Krak'n Town Steampunk Saloon neve gyorsan ismertté vált a kézműves sörök kedvelőinek körében. Kifinomult stílusával, izgalmas konyhájával, nívós sörös eseményeivel Budapest legimpozánsabb sörszentélyévé lépett elő, amihez dukál egy egész évben jól fogyasztható saját ivósör, amire büszke a ház, és büszke a főző.

krakntown.jpg

A Krak'n Town sörét már csak meg kell találni! Ezért mind a hivatásos, mind a házi sörfőzők söreit hívják most versenyre, hogy a Házi Sörfőzők Egyesületének szokásos versenykiírásával összhangban, hasonló feltételek mentén találják meg az adott kategóriák legjobbjait. A bírálat kétszintű, először a nevező által megjelölt sörkategória szerint hirdetnek eredményt, majd az így legmagasabb pontszámot elérő tízest eresztik egymással össze, hogy a pályázati cél alapján egy végső győztest hirdessenek.

Hogy mi a pályázati cél? Csupán a Kraken rummal való harmonizálást, és a hely szellemiségének megfelelőséget kell szem előtt tartani!

Pályázni lefőzött sörrel lehet, minimum másfél litert kell leadni. A 2017. május 31-i leadási határidőn belül versenyre nevezett sörök anonim módon kerülnek értékelésre, és csak az eredményhirdetéskor fedik fel a nevezők kilétét. Az első helyezett egy éven keresztül lesz a ház söre, folyamatosan csapon lesz, az meg egy másik pályázaton dől majd el, hogy melyik főzde készítheti nagytételben! A hírnéven túl a győztes jutalma 100 forint/liter javadalmazás minden főzet után. Elő hát a legjobb sörreceptekkel, a részletes versenykiírásért meg kattintsatok IDE.

krakntownsor.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr312306117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.03.05. 13:26:25

Az ötlet nem új, hogy egy kvázi kocsma hirdet házi sörfőzőknek versenyt. A szolnoki Sörárium 2016. november 14-én tett ugyanígy, épp most, 2017. március 1-gyel ért véget a nevezési határidő, míg eredmény április 8-án lesz.

A meghirdetett kategóriákban (Pale ale / India pale ale / Porter / Stout / Búzasör / Gyümölcsös sör) a legtöbb pontot elérő sör aranyérmes, a második ezüstérmes,
a harmadik bronzérmes eredményt ér el. Mind a hat kategóriában 3-3 helyezettet díjaznak, akik sörfőzéshez szükséges alapanyagokkal és Sörárium ajándékutalványokkal gazdagodnak, melyek a Sörárium ajándékboltban, étteremben és múzeumban használhatóak fel.

A verseny legjobb söre – az abszolút győztes – a kategóriagyőztesek közül a szétlövésen legtöbb pontszámot elérő sör lesz. Ezt a sört, a főzővel egyeztetve, a Sörárium lefőzi és csapon tartja, egyéb javadalmazásról ez esetben szó nincs.

További részletek, versenykiírás - már csak az összehasonlítás végett: www.sorarium.hu/esemenyek/sorfozoverseny