.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 03. 1. - kocsmablog
Főzd meg a Krak'n Town sörét!

Helyszín: Krak’n Town
Verseny időpontja: 2017.06.03.
Google Maps

A Krak’n Town Steampunk Saloon egy olyan sörreceptet keres, ami egész évben csapon lehet, összhangban van a Kraken rummal, és méltó a hely szellemiségéhez. Nyugi, nem ingyen!

A Krak'n Town Steampunk Saloon neve gyorsan ismertté vált a kézműves sörök kedvelőinek körében. Kifinomult stílusával, izgalmas konyhájával, nívós sörös eseményeivel Budapest legimpozánsabb sörszentélyévé lépett elő, amihez dukál egy egész évben jól fogyasztható saját ivósör, amire büszke a ház, és büszke a főző.

krakntown.jpg

A Krak'n Town sörét már csak meg kell találni! Ezért mind a hivatásos, mind a házi sörfőzők söreit hívják most versenyre, hogy a Házi Sörfőzők Egyesületének szokásos versenykiírásával összhangban, hasonló feltételek mentén találják meg az adott kategóriák legjobbjait. A bírálat kétszintű, először a nevező által megjelölt sörkategória szerint hirdetnek eredményt, majd az így legmagasabb pontszámot elérő tízest eresztik egymással össze, hogy a pályázati cél alapján egy végső győztest hirdessenek.

Hogy mi a pályázati cél? Csupán a Kraken rummal való harmonizálást, és a hely szellemiségének megfelelőséget kell szem előtt tartani!

Pályázni lefőzött sörrel lehet, minimum másfél litert kell leadni. A 2017. május 31-i leadási határidőn belül versenyre nevezett sörök anonim módon kerülnek értékelésre, és csak az eredményhirdetéskor fedik fel a nevezők kilétét. Az első helyezett egy éven keresztül lesz a ház söre, folyamatosan csapon lesz, az meg egy másik pályázaton dől majd el, hogy melyik főzde készítheti nagytételben! A hírnéven túl a győztes jutalma 100 forint/liter javadalmazás minden főzet után. Elő hát a legjobb sörreceptekkel, a részletes versenykiírásért meg kattintsatok IDE.

krakntownsor.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr5212306117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.03.05. 13:26:25

Az ötlet nem új, hogy egy kvázi kocsma hirdet házi sörfőzőknek versenyt. A szolnoki Sörárium 2016. november 14-én tett ugyanígy, épp most, 2017. március 1-gyel ért véget a nevezési határidő, míg eredmény április 8-án lesz.

A meghirdetett kategóriákban (Pale ale / India pale ale / Porter / Stout / Búzasör / Gyümölcsös sör) a legtöbb pontot elérő sör aranyérmes, a második ezüstérmes,
a harmadik bronzérmes eredményt ér el. Mind a hat kategóriában 3-3 helyezettet díjaznak, akik sörfőzéshez szükséges alapanyagokkal és Sörárium ajándékutalványokkal gazdagodnak, melyek a Sörárium ajándékboltban, étteremben és múzeumban használhatóak fel.

A verseny legjobb söre – az abszolút győztes – a kategóriagyőztesek közül a szétlövésen legtöbb pontszámot elérő sör lesz. Ezt a sört, a főzővel egyeztetve, a Sörárium lefőzi és csapon tartja, egyéb javadalmazásról ez esetben szó nincs.

További részletek, versenykiírás - már csak az összehasonlítás végett: www.sorarium.hu/esemenyek/sorfozoverseny
süti beállítások módosítása