.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 02. 23. - kocsmablog
Arany Ászok Frissenszűrt

Arany Ászok Frissenszűrt néven új, pasztőrözetlen, világos sörrel bővíti 2017. február 20-tól termékkínálatát a Dreher Sörgyárak. Az Arany Ászok Frissenszűrt azért különleges, mert pasztőrözetlen, de más pasztőrözetlen sörökkel ellentétben hosszú ideig eltartható.

Az Arany Ászok Frissenszűrt különleges szűrési eljárással készült pasztőrözetlen világos sör. A hagyományos nagyüzemi gyártás során a pasztőrözés a sörben található mikroorganizmusokat célzott elpusztítani úgy, hogy a sört néhány percre, mintegy 70 fokra melegítik fel, majd újra lehűtik.

A pasztőrözetlen sör nem kap semmilyen hőkezelést, így tartalmazza mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeznek.

Az Arany Ászok Frissenszűrt receptje pontosan megegyezik az eredeti Arany Ászokéval, ám a gyártás végén a pasztőrözés lépését egy úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. A mikroszűréses technológia lényege, hogy az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges, nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikrobát, amitől a sör gyorsan megromolhatna. Az új gyártási eljárásának köszönhetően az Arany Ászok Frissenszűrt a klasszikus Arany Ászokhoz hasonlóan 6 hónapig eláll hűtés nélkül.

arany_aszok_frissenszurt.png arany_aszok_frissenszurt_1.png

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nem csak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízt biztosító pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotása során is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt.” – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.

aranyaszok.jpg

No, én nem voltam rest összehasonlítani a kettőt. A szemmel jól látható külsőségeken túl - ezt a versenyt a hagyományos Arany Ászok nyeri meg - a gyártási hely (WTF: Románia) és a belbecs, mi igazán érdekes, és főként azért, mert a különbség olyan nüansznyi, hogy ember legyen a talpán, aki az Arany Ászok Frissenszűrtre teljes bizonyossággal rámutat egy vakteszten. Hogy az eggyel jobban hangzó tanksör után ezt most miért kellett, persze értem, hisz az otthoni fogyasztóknak is jár az extra frisseség és a teltebb ízek, de ezek most inkább a marketing által kitalált hívószavak, mint markáns megkülönböztető jegyek. Maradjunk annyiban, hogy a Drehernél főzött világos sörökön még mindig a hidegkomlózás, ami a legnagyobbat dobja, ergo a sör bevezetésével párhuzamosan Arany Ászok Friss Bárrá alakuló 50 vendéglátóhelyet sem a pasztőrözetlen sörök miatt keressük a továbbiakban meg. De sokan vagyunk sokfélék, ne higgyetek nekünk, kóstoljátok meg ti is, vagy ne...

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4512290589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brrrrrrrrrrrrr 2017.04.23. 21:50:54

frissenszűrt kukoricagrízás trágya...Igya aki jóváhagyta a gyártását csak ezt ..örökké...

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.05.01. 12:15:52

Atyaég! A termékhez kapcsolódó reklám megvan?
Egy a klasszikus sörreklámok karaktereit és hangulatát idéző, zsánerparódiaként is felfogható sztorival: a friss sörre szomjazó, korsókkal, sörpadokkal, sörsátrakkal felszerelt tömeg elindul bevenni a sörgyárat. Az „ostromló sereg” karakterei az Arany Ászok célcsoport archetípusai. Ám az igazgató és a sörmester résen van, még idejében beindítják az új Szűrőmasinát, amelynek köszönhetően már a kapu előtt várják a csapatot és vezetőjét, Frankó Kapitányt az új, üveges Frissenszűrt Arany Ászokkal. A kapitány nem cifrázza a véleményét, csak annyit mond: ez frankó lett!
youtu.be/QcVL_W59B5k
süti beállítások módosítása