.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 06. 12. - kocsmablog
Gold Beer Fest

Helyszín: Hungexpo Budapest, "A" pavilon
Időpont: 2016. június 20-26.
Google Maps

2016-ban először kerül megrendezésre a Gold Beer Fest - Nemzeti Sör napok. A szervezők új szemszögből közelítik meg a fesztivál szó jelentését: egy fedél alá hozzák a látványos sportbemutatókat, a szórakozást, a direkt értékesítést, a sörözést és a koncertprogramokat, exkluzív külföldi és hazai sztárfellépőket felvonultatva.

A Gold Beer Fest 6 napja egy színes, változatos és tartalmas szórakozást és könnyed nyári bulizást ígér, külön odafigyelve arra, hogy a család valamennyi tagja és minden korosztály jól érezze magát! A napijegy és a bérlet mellé sátorhely váltható, vagy akár szállodai szoba az Expo Congress Hotelben.

Ez a fesztivál a zenéről, a kézműves sörökről, a jó kajákról, a szórakozásról és az extrém dolgokról szól. Extrém és High-tech kiállítás 20.000 négyzetméteren a Hungexpo vásárterület "A" pavilonjában és szabad területén. A szervezők több mint 46 országból várnak látogatókat a fesztivál hat napján!

goldbeerfest.jpg

Amire számítani lehet:
- a technikai sportok iránt érdeklődőknek motorshow (street fighter OB futam) és drifting
- a kicsiknek kalandpark (póni lovaglás, arcfestés, lufi hajtogatás, légvár)
- a nagyobbaknak vidámpark (3D karika, bungee jumping, dodzsem, gokart, eurojumping, quad)
- a bátrabbaknak extrémpark (gördeszka, inline korcsolya, BMX, motocross)
- karaoke, tehetségkutató.

motor.jpg

Kiállítók érkeznek a high-tech területről (híradástechnikai eszközök, mobil eszközök, drónok, extrém és high-tech eszközök, speciális járművek), az extrém sportok felől (sportruházat, felszerelések, kellékek), és jelen lesznek motorsport, gokart, quad, kerékpár szaküzletek (BMX, mountain bike) és Segway forgalmazók.

A fesztivál látogatói minden nap délutántól olyan hazai sztárok koncertjein bulizhatnak, mint Tóth Gabi, Lola, Sugarloaf, Honeybeast, Fiesta, Kállay Saunders Band, ByeAlex és a Slepp, DJ Sterbinszky, Magashegyi Underground, de az idősebbek egykori nagy kedvencét, az Ace of Base-t is megidézi a svéd pop csapatból Jenny Berggren.

goldbeerfeststars.png

A focirajongóknak sem kell választaniuk a meccsnézés és a fesztiválozás között, hisz a franciaországi Európa Bajnokság valamennyi mérkőzése óriáskivetítőn látható.

Hogy miért nevezik mégis Gold Beer Festnek, mikor láthatólag szól a sörökön túl minden másról? Amit tudni lehet, hogy a fesztivál területén lesznek gasztro sátrak (street food) és sörfőzők képviseletében a Csiki Sör. A plakátok grafikai megoldásai amatőrnek hatnak, az eseményt ajánló reklámfilmek koncepció nélkülinek, így nagy kérdés, hogy mire lehet számítani?

Ami biztos, hogy se a helyszíni napijegyek (6990 Ft), se a 2, 4 és 6 napos bérletek annyira nem olcsók, hogy az egyszeri sörkedvelők csak úgy kíváncsiságból megnézzék maguknak. A szervezők részéről ez nagy vállalás, de nyilván van az a célcsoport, aki szakmai kiállításként vagy zenei fesztiválként tekint rá, ahol a koncertek előtt kicsit nézelődik, vásárol, sportol, majd eszik-iszik, s végül a színpad előtt táncol. Csak ne lenne ennyire félrevezető a név!

Facebook oldal: https://www.facebook.com/goldbeerfest/
Web: https://goldbeerfest.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr158658738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2016.06.15. 10:11:53

Na tessék! Friss hír, hogy a rendezvény későbbi időpontban, más helyszínen lesz megtartva az időjárás előrejelzésre tekintettel! A jegyek árát visszatérítik...
süti beállítások módosítása