.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2015. 07. 21. - apuska
Gekko Pub
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 410203 Nagyvárad, Strada Tudor Vladimirescu 40.
Posa Tibor menedzser válaszol.

> Nagyvárad legrégibb romkocsmája.

Adatlap

Elérhetőség: +40 770 163 920
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/GekkoNagyvarad
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 17-02
Extrák: kerékpár tároló, kerthelyiség, kutyabarát, tévé (digi sport), wifi, csocsó, darts, társasjáték, karaoke, kivetítő, ital akciók, tánctér

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Abszolút magaménak érzem a helyet, a szabadidőm nagy részét is itt töltöm. A csapatunk az egyik legjobb a városban, ezt a törzsvendégeink számából merem állítani és a folyamatos visszajelzések is ezt mondják. Egy éve foglalkozom a hellyel és nincs vendéglátós tapasztalatom.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- A hely Nagyvárad legrégibb romkocsmája, lassan 8 éve nyílt meg. Először egy borozóként kezdte, és a Bánya nevet onnan kapta, hogy egy pincehelyiség volt. Hamar kinőtte magát és miután a fenti lakók és szomszéd is elköltözött (nem a kocsma miatt), a fenti részt is kivettük és megnyitottuk a Gekkot. 

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Elég nagy törzsvendég számmal rendelkező hely, amúgy tudniillik, hogy a Gekko sok nagyváradi magyar fiatalnak a törzshelye, és mivel az egyetem is a közelben van, sok egyetemista jár hozzánk. Őket a mindennapos akciók, romkocsma hangulat és magyar közeg vonzza véleményem szerint leginkább.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- A Becherovkával közösen csináltunk egy óriási silent partyt, ez volt a legelső Nagyváradon és nagyon nagy sikere volt. Egy másik emlékezetes pillanat, amikor a volt üzletvezető itt tartotta a lakodalmát. 

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Kétféle csapoltunk van: Temesvári és Ursus, emellett van több üveges sörünk. Recas folyóboraink vannak, de lehet kapni üveges Tokajit is. Mi vezettük be először váradon a TatraTeát, eleinte még felvidékről rendeltük, de van Transilvanicumunk (erdélyi Jagermeister), és saját shotjaink is. 

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Hetente szervezünk karaokét, hétvégenként sűrűn rendezünk tematikus bulikat, nótaestet, sörivóversenyt, csocsóversenyt, dartsversenyt, tombolákat, koncerteket. A hét minden napján vannak akciók és például Szomjas Szerdánként nálunk a legolcsóbb a sör a városban. 

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Van egy kerékpártárolónk, parkoló csak az utcán van, 400-450 fő befogadására képes a hely.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- A vendégszámunk az elmúlt másfél évben folyamatosan nő, a Gekko leginkább "sörös" hely, ugyanis elég sok sör fogy, hétvégenként pedig nagyon sok shooter.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Hangulatilag a Szimpla, zeneileg és az a tény, hogy kocsma és bulihely is egyszerre az Instant, illetve Debrecenből a Roncsbár.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Megnyitnám a hátsó teraszt, csak a nagyváradi önkormányzat enyhén szólva nem "kocsmabarát", ugyanis 10 órakor be kell zárni a kiülős helyeket, pont amikor nyáron kimennének sörözni az emberek. 

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr27642148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása