.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 04. 2. - apuska
Egy Falat vendéglő
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 2632 Letkés, Dózsa György u. 48.
Hering Marianna tulajdonos válaszol.

> A környék legfinomabb pizzája!

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 894 9318
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/egyfalatvendeglo
Nyitva tartás: H: zárva; K, Sz, Cs, P, Szo, V: 12-22
Extrák: kerékpár tároló, kerthelyiség, konyha, tévé (digi), wifi, zenegép, kivetítő, koncert, ital akciók, tánctér

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Fiatal, dinamikus a csapat, mindenki a sajátjának érzi, mindenki tesz hozzá az egyéniségéből. Lassan 10 éve foglalkozom vendéglátással, illetve a családom több tagja is - van, akivel jelenleg együtt dolgozom - jártas a vendéglátásban, így van miből összegyúrni a tapasztalatokat.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- A hely egy kis kocsmaként működött pár évig, abból alakítottunk az átmenő forgalom részére egy vidéki "Egy Falat Vendéglőt", ahová az utazók betérhetnek "egy falat"-ra, tesznek egy kis pihenőt, majd folytathatják útjukat.

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Törzsvendégeink a faluból és a környékről vannak, főként fiatalok, de családok is. A jó hangulat, na meg a pizzánk vonzza őket ide. Azt mondják, a környék legfinomabb pizzája! Rajtuk kívül átmenő forgalom miatt (szlovák-magyar határ) turisták, külföldiek, motorosok, kerékpárosok is megállnak.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Többet is tudnék mesélni! Rengeteg programot szervezünk, így sok az élmény. Azt hiszem maga a Pizzéria megnyitása is egy ilyen "legemlékezetesebb" pillanatok közé sorolható!

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Csapolt, üveges, dobozos sörök, rövid italok, borok, pezsgők, üdítők rostos és szénsavas italok is kaphatók! Amerikai Hot-Dog, Hamburger (ezek több verzióban léteznek), 25 féle Pizza, sütik. Nyári szezonban kézműves fagylalt illetve koktélok! Amik pedig várhatók: Gyros, még több Pizza, Főételek!

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Napközben főként zenecsatorna megy, este sportcsatornák, természetesen igény szerint. Rendezünk bálokat, a fiataloknak disco-t, nyáron akár sportvetítést a kerthelyiségben, élőzenés koncerteket, sportnapokon és egyéb falurendezvényeken kint vagyunk az "Egy Falat Vendéglő" standunkkal! 

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Rendelkezünk parkolóval, kerékpár tárolására is van lehetőség. Belül 2 helyiség található; egyik a kocsma részleg kb. 40 fő, a másik az étterem rész szintén 40 fő befogadására alkalmas. Teraszunkon is 30-40 fő elfér, illetve nyáron nyitva tart kerthelyiségünk, ahol akár 50-en is elférnek.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Eleinte - amíg csak kocsmaként üzemelt - főként a közép- illetve idősebb korosztály látogatott minket, hétvégente pedig a fiatalságé volt a főszerep. Pizzériánk nyitásával (2014.12.02.) megnöveltük a fiatalok és a családosok számát. A törvények szerencsére nem igazán befolyásolták.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Nincs ilyen, igyekszem / igyekszünk megvalósítani saját és környezetünk igényeit! Próbálunk mindenkinek megteremteni a megfelelő hangulatot! Célunk, hogy a vendégek máskor is minket válasszanak! 

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Folyamatosan fejlesztenék, illetve nyitnék egy új helyet. :)

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr557332598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása