.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 02. 20. - apuska
Mező söröző
pixel cégér Helyszín: 6600 Szentes, József Attila u. 14.
Látogatás: 2014. augusztus 16. 14:45-15:15

> Magánbűnök, közerkölcsök - akció közben Gyurcsányék főpolgármester-jelöltje.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 434 7288
Web: -
Facebook oldal: -
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P: 9-24; Szo: 9-01; V: 9-23
Extrák: tévé, kerthelyiség, darts, különterem

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
- Roky Cellar, 165 Ft
- Soproni, 265 Ft
- Dreher Bak, 335 Ft
- Heineken, 335 Ft
Bor (1dl) Rövid (5cl)
Folyó bor, 50 Ft Kommersz, 180 Ft
Boglári muskotály, 110 Ft Unicum, 400 Ft
Egri Bikavér, 130 Ft Jim Beam, 520 Ft
Rosé, 200 Ft Zsindelyes pálinka, 500 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 120 Ft Capucsinó, 100 Ft
Szénsavas üdítő, 100 Ft Forró csoki, 110 Ft
Ásványvíz, 130 Ft Ropi, 80 Ft
- Csipsz, 250 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Egy Vad Fruttik dalrészlettel indítanék, mert nagyon ott szólt a fejünkben:
Hosszú szoknyás lányok, jöttek a mezőről, / hallották hogy dance lesz és hamarosan eldől, / hogy ki marad állva. Csak az a legény bírja, / kinek arcán majd ott fénylik, az amfetamin pírja.

Ez a Mező azért nem az a Mező. Itt egyetlen lány volt csak talpon, az is a pult mögött egy farmernadrágban, a vendég jól adagolt sörökkel és fröccsökkel amfetamin nélkül zárásig elvan, és a dance sem túl életszerű, bár mérteinél fogva a lehetőség kint és bent is adott, bár alapból a billiárd asztal kicsit útban van. De mit üzen az üzenőfal?

A Csongrád megyei labdarúgó bajnokság eredményei egyszer, ami téma. Másodszor egy a közerkölcsöket, meleg színészeket és egy főpolgármester-jelöltet emlegető cikkrészlet, melyen mintha csak az a fotó lenne izgalmas, ahol is két pucér nő és négy pucér férfi körbevesz egy másikat, akin van ruha. Harmadszor egy friss címlap, vélhetően azé az újságé, ami a másodszori eseményt képileg alátámasztja, és pedig a Nevem Senki című független szókimondó hetilap 2014. augusztus 5-i számáé, melyen egy nő leszop egy fának támaszkodó férfit, és a cím: Magánbűnök, közerkölcsök - akció közben Gyurcsányék főpolgármester-jelöltje.

Kár, hogy nem vittem magammal Fidesz párttagságit?

Ugyan. Nem szorultunk rá semmiféle kedvezményre, alaphangon olcsó a hely. Hát még ha, úgy vesszük, hogy egy faluházi belépőt is megváltasz vele, ugyanis annyi szép háztartási és mezőgazdasági holmi van díszként a falakra kirakva, hogy igencsak el lehet veszni a részletekben, ha van ehhez valakinek szeme. Emellett súlyos bútorok, a már említett biliárd, darts, a hátsó kertben néhány jelzésértékű téglával körberakott tűzrakóhely ad plusz élvezeti értéket, és hát az emberek, akik minden új jövevénynek őszintén örülnek.

A Mező söröző másik fele anno játékteremként üzemelt. A tábla mai napig nem került róla le, de az, hogy az odatartó folyosót épp kövezte egy mesterember, utal rá, hogy hamarosan bevonhatják egy komolyabb mezősítésbe. Kár, hogy csak kora délután láttuk, mert szívesen megnézném este is, hogy mennyire van igény erre.

Bár a helyi fiatalok nem sokkal később egy esküvőn azt mondták: Mező? Ugyan már! A Galériát és a Delelőt nézd meg!

Talán legközelebb."

anyicska:

"Szentes melletti esküvőre tartottunk, de ugye elhivatottságból meg kellett látogatni legalább egy szentesi kocsmát. Nagyon szerencsések voltunk abból a szempontból, hogy a Mező söröző pont kiszúrta a szemünket. Jó kis kocsma ez. Kicsit emlékeztet a pesti romkocsmákra - mintha ez lenne azok vidéki kiadása. Egy csomó hagyományos tárgy, mezőgazdasági és konyhai eszközök, fegyverek, játékok, fényképezők, cipők, lemezek, újságok, bőröndök, mind ki vannak rakva a falakra. Először kicsit soknak éreztem, sőt, egyfajta romkocsma paródiát láttam benne. De aztán jobban körülnéztem, leültünk, iszogattunk, és rájöttem, hogy ez nem egy paródia. A helyiek egyszerűen szeretik ezt a kocsmát, és mivel sok időt töltenek itt, próbálják lakályosabbá tenni, kedvenc tárgyaikat kirakni, hogy otthon érezzék magukat. Nem a trendiség a lényeg. Gyönyörű kis kerthelyiség tartozik hozzá, ami szintén otthonos hangulatot biztosít. Mintha csak kilépnénk a házunk melletti kertbe. Szóval ha jártok Szentesen, irány a Mező söröző, nem fogtok csalódni!"

"Ez tipikusan az a hely, ahova a többség kerékpárral érkezik. Ennek megfelelően van is arra lehetőség, hogy az ajtó előtt kikösd!"

Értékelés

  apu anyi att
dizájn 4 4 4
kiszolgálás 4 4 4
közönség 3 4 3
zene - - -
mosdók 2 2 3
árszínvonal 4,5 5 5
  3,50 3,80 3,80

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr976985171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása