> Rántsuk le a puccleplet a borozás témaköréről! A Palack jóvoltából mostantól minden héten borszerda, hogy könnyed és közvetlen stílusban a laikusokkal is megismertessük a jó borokat, és hasznos gyakorlati tudást adjunk a kezükbe. Azon gondolkodtatok már, hogy a hordó mennyit tesz hozzá egy borhoz? Mi a jelentősége? Meddig legyen benne a bor? És még sok egyéb kérdésre keressük most a választ.
Olvass tovább >>>
- Miért teszitek ezt velem? Plusz egy kattintás! - gondolhatod.
- Neked egy kattintás, nekünk függetlenség. A kocsma.blog.hu végre saját domain-re költözik. Mi több, mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak néhány régivel karöltve ezentúl itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Köszi a megértést.
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nenii 2014.09.08. 14:32:32
Érdekelne,hogy milyen íz és illataromák az elsődlegesek az eper-gesztenye-akác hordóba érlelt borban?
.. Utolsó kommentek