.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 01. 10. - apuska
Icebar Budapest
pixel cégér Helyszín: 1056 Bp., Váci u. 82.
Látogatás: 2014. január 8. 17:00-17:30

> Az előtérben van egy csomó megvásárolható ajándéktárgy, a jégbár ötletéről egy védjegyokirat, egy csomó érem, amit a helyi jégszobrász faragott össze több világbajnokság alatt.

Adatlap

Elérhetőség: +36 20 966 6000
Web: https://icebar.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/IcebarBudapest
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P: 13-23.30; Szo: 12-24; V: 14-24
Extrák: wifi, bankkártya elfogadó, hideg

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
- -
- -
- -
- -
Bor (1dl) Rövid (5cl)
- -
- -
- -
- -
Üdítők (2dl) Egyéb
- Koktélok, 900 Ft
- -
- -
-  

Fotók

 

Vélemények

apuska:

"5 nyelvű kiírás, euróban megadott jegyár, Váci utca. Ez már jelent valamit. Ráadásul pingvinek strázsálnak az ajtóban!

Ahogy belépsz, hagyj fel minden reménnyel. Akár ezt is sugallhatná a Star Wars egyik életnagyságú díszlete, ugyanis tényleg itt áll egy a Lucasfilm szertifikációjával igazolt eredeti darab, ami a Birodalom visszavág című epizódból lehet ismerős. Han Solo kapitány (Harrison Ford) egy széntömbbe fagyasztva.

A jégbárba 2400 és 4200 forint közötti jegyárak valamelyikén lehet listaáron bejutni, attól függően, hogy miféle és hányféle italt pakolnak a csomagba. Az előtérben van egy csomó megvásárolható ajándéktárgy, a jégbár ötletéről egy védjegyokirat, egy csomó érem, amit a helyi jégszobrász faragott össze több világbajnokság alatt, és praktikusan itt lógnak a földig érő thermo bélésű kapucnis pancsók méretenként szétválogatva, amit egy pár kesztyű kíséretében rád adnak, mielőtt belépsz a hűtőkamrába.

Helló mínuszok, éljen a sarkvidék, sehol egy fagyasztott marha! A rád köszönő hidegben jégből vannak a falak, jégből vannak a bútorok, jégből vannak a szobrok, és jégből vannak a poharak. Csókolom, akkor én forralt bort kérnék! Az nincsen, csak koktélok, melyek fantázianevei az összetevőik ismertetése nélkül még perverz módon izgalmasnak hangzanak. Globális felmelegedés, jégvirágcseppek, rénszarvas vágykeltője, ne tapizd a hógolyómat, édes hibernáció, a fagyos jéggolyóim, a szerelemtől olvadó, jéghegylakó, te és én a jégkunyhómban, eszkimó csók, a télapó zúzmarás álma, pingvinméreg.

A pancsó a téli cuccainkra rádobva viszonylag jól véd. De ha már ott vagy, nyilván lefotózod a részleteket, ilyenkor leveszed a kesztyűt, nyomod a kioldógombot, de már alig várod, hogy túl legyél rajta. Közben szól az Icebar Budapest remix szakadatlan. Tömeg nincs, sőt, az olvadásveszélyt megelőzendő 40 perces turnusok vannak, s bár elsőre kevésnek tűnik egy kocsmázásra, én mondom, ide még sok is.

A 2011 novemberében nyitott fagyott víz képződmény varázsa erősen megkérdőjelezhető. Persze hangulatosan van megvilágítva, persze, én egy szabályos kockát se tudnék kifaragni jégből, itt meg trónusok, akváriumba való halak, pucér női torzó (a melleiből lehet szopikálni az italt), és híres hippi arcok vannak megformázva, szóval biztos elismerést érdemlő nem egyszerű munka. De akar a halál a jégre dobott szőrméken ücsörögni édes lónyálakat kortyolgatva.

Szóval oké, láttuk, pipa. Nem nagy szám. Talán velem van a baj, de nem éltem bele magam. Még a legjobb sorsú eszkimóval sem cserélnék, ugyanis nem kápráztat el a jég semmilyen látványa. Vajon van, aki egy alaklom után máshogy érez? Aki visszajönne? Miért lehet érdemes? A recepciós szerint félévente változnak a jégszobrok. Ha másért nem."

anyicska:

"A Váci utcán sétálva többször észrevettem, hogy van egy-két icebár, de igazából soha nem vonzott. Turista csalogatás. Csak a hülye akar fázva szórakozni. De gondoltam, szakmai szempontból muszáj látni ezt is. Reméltem, hogy legalább a dizájn lesz lenyűgöző, bár lehetett sejteni, hogy csak giccses kategória. Nem esett le az állam. Kuponostul 50%-os kedvezménnyel „csak” 1800 Ft-ot kellett fizetni, ami a belépőjegy mellett egy alkoholmentes és két alkoholos koktél árát is tartalmazta. Bár hogy koktél, az túlzás... Poétikus elnevezésű darabok voltak, az biztos, de igazából mindegyik vodka vagy pálinka alapú, különböző színű, rosszabbnál rosszabb ízű szirupokkal felöntve. Jégpohárból. Ami -5 fokban nem esett annyira jól.

A szobrok bár szépek voltak, de semmi extra. Az egész bár meglepően kicsi volt, egy terem, pár ülőhellyel és pár jégszoborral: jégakvárium, ősember, rénszarvas, oroszlán és a süllyedő Titanic.

A pultos kedves volt, mintha csak ő is érezné, hogy mennyire ciki az egész. Kínos mosollyal fogadta az italkuponjainkat, cserébe töltött nekünk szörpös vodkát, aminek a kinézete messze állt a klasszikus koktélokétól, de még a képes itallapon szereplőkre se nagyon hasonlított.

Talán egy előnye van a helynek – azok is, akik normál körülmények között nem hajlandóak megmozdulni, itt előbb-utóbb kényszeresen táncolni kezdenek, ami elsősorban a hidegnek, és csak másodsorban a pörgős zenének a hatása – ICE ICE BABY. :-)"

"Nem tipikusan kerékpáros környék. De a helyiek hozzáállását látva, talán még a belső térben is keresnének a bringáknak helyet. De nem szopogatnék rá jeget!"

Értékelés

  apu anyi
dizájn 4 3,5
kiszolgálás 4 4
közönség 4 4
zene 3 3
mosdók 4,5 4
árszínvonal 2 1
  3,58 3,25

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr715750307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása