.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 09. 13. - apuska
Lotfi Begi

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Lotfi Behnam
Születésnap: 1982. február 14.
Foglalkozás: producer/dj

Mottó: Egyszer élünk, de akkor nagyon!

> Trombitált, iskolarádiózott, cikkeket írt, lemezboltosnak állt, majd következett 10 év az elektronikus zenei pályán: DJ-ként. A Mayday himnuszok ismertté tették, szettjeivel eljutott Japánba, Londonba és Hollandiába, de egy idő után megunta a közeget, és úgy érezte, ennél többre vágyik. 2008-ban Walkó Csabával közösen megalapította a Compact Disco-t, annak jelenleg is a billentyűse, két nagylemezük van, 2012-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot ők képviselték. Ugyanakkor nem szakadt el a DJ-zés világától sem, számos, a hazai popvilágból érkező remix felkérésnek tesz eleget, Zorán és Zséda után a Szerelem című aktuális Rúzsa Magdi sláger feldolgozásban vállalt részt.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Az utolsó általános iskolai osztálykiránduláson, az utolsó nap, utolsó buliján! Vodkát ittunk fantával, és ha jól emlékszem, elég volt két pohár. Természetesen lebuktunk, mert nem tudtunk a szobánkba eljutni anélkül, hogy ne estünk-keltünk volna!

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- A gimis időszakban mindennap a suli után egy kedvenc kocsmánkba jártunk biliárdozni, nem ittunk, de a kocsma hangulat megvolt! Aztán később, amikor elkezdtem az éjszakában mozogni, zenélni és bulikat szervezni, akkor már ilyesmire nem jutott idő.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Igazából a barátaimmal a fent említett okok miatt nem szórakozóhelyen találkozom! Biztos, hogy inkább házibulizunk, és valamelyikünknél nyitjuk ki a kocsmát. :)

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A kedvenc szórakozóhelyem az A38 hajó! Fellépni is nagyon jó, és vendégként is jó! Tökéletes hang és fénytechnika van, pont jó a mérete, kedvesek a kidobóktól kezdve a pultosokon át a technikai személyzetig mindenki!

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Volt mindenféle időszakom! 13 éve tequila őrület volt, aztán jött a Jáger időszak, majd a pálinkaláz, de most a vodkánál kötöttem ki egy jó pár éve! Mondanom se kell, hogy a váltások mindig "túladagolás" miatt voltak.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Ha külföldön vagyok, akkor biztos hogy pihenés céljából vagyok ott. Olyankor az egyetlen hely, aminek a közelébe se megyek, az a kocsma vagy szórakozóhely! Viszonylag nyugdíjas utazó vagyok.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Mindig jó érzéssel tölt el a dolog, és ha az illető nem tolakodó, akkor természetesen fogadom a közeledését!

08. Tudod-e, hol a határ?
- Persze. Amúgy ha én nem tudnám, a szervezetem mindig tudja, és jelezvén, hogy sokat ittam, fél pillanat alatt elalszom! Nincs az, hogy magamon kívül vagyok és esek-kelek.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Nem!

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Hálistennek nem vagyok másnapos típus! Nagyon ritkán fordul elő, ezért nincs is trükköm rá! De a másnaposság elkerülésére van trükköm, még az esti mulatozás során minden második ital után megiszok egy pohár vizet, egész este, és lefekvés előtt is benyomok egy literrel.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Minél inkább havazik, annál inkább hull a hó, minél inkább hull a hó, annál inkább havazik! Hull a hó és hózik, Micimackó fázik-zik-zik, hull a hó és hózik, Micimackó fázik!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr155488653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása