.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 05. 9. - kocsmablog
A Strongbow új íze
pixel cégér Helyszín: Trafiq
Látogatás: 2013. április 24. 17:30-21:15

> A Strongow mézes alma ízzel jelent meg a magyar fogyasztói visszajelzésekre reagálva a hazai piacon. Az új cideríz bevezetésére egy extravagáns ruhakollekciót is bemutató elegáns fekete-arany partit szervezett a budapesti Trafiqban a Heineken Hungária, illetve a Magyar Dj Szövetséggel közösen pályázatot hirdettek kezdő, félprofi és profi lemezlovasok számára. Szöveges beszámoló a tovább gombra kattintva.

Videó

A Strongbow Gold 2011 decemberében gyűrűzött be a ciderek kínálatába hazánkban, amivel Magyarország lett a 3. ország, ahol a GOLD névvel ellátott termékcsaládot levehetjük a boltok polcairól. Ha már a „kiválasztottak” egyike lett hazánk, ahol forgalmazzák a terméket a Strongbow cider-mesterei úgy gondolták, hogy megörvendeztetnek minket egy különleges csak nálunk forgalmazott variánssal, ami a Honey & Apple névre hallgat. A magyar fogyasztók visszajelzései alapján édesebb, nőiesebb íz elkészítésén fáradoztak, amikor meghallottak egy 1940-es évekbeli amerikai jazz-dalt, ami az alma-méz kombináció megalkotására inspirálta őket.

Ennek az új íznek a bemutatójára gyűlt össze több DJ és híresség is a média képviselőivel kiegészítve a Trafiq-ban április 24.-én. Ez az új íz pedig további ihletet jelentett a Strongbow hazai csapatának, így elkészült a 2013-as AppleHoney című szám, ami hazánk 3 neves lemezlovasának is inspirációt adott egy új szám elkészítésére, így Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) is megalkotta saját remixét. Továbbá az új íz körüli “hype”-ot növeli az is, hogy a Strongbow meghirdetett egy pályázatot közösen a Magyar DJ Szövetséggel kezdő, félprofi és profi lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket.

A verseny részletei és a jelentkezés is a  strongbowmusic.hu oldalon lesz majd elérhető. A remix-versenyre 2013. május 24-től lehet jelentkezni. A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel, aki a dalát is meghallgatja majd, sőt mixe felkerül a 2013-as Remix Válogatásra is, így többezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr295290887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása