.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 10. 29. - apuska
Danics Dóra

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Danics Dóra
Születésnap: május 16.
Foglalkozás: énekesnő

Mottó: Megérkeztem Skizofréniába. Nahát, hogy itt mennyien vannak..?!

> Miként édesanyja Bach Szilvia humorista, talán az sem véletlen, hogy színpadra termett! Cserfes, vagány, kreatív, jó hangú, szép és okos leány, akinek az X-Faktor mentorházba kerülése előtt is javában zajlott az élete. Belekóstolt a szép- és dalszövegírásba, zeneszerzésbe, színészkedésbe, kocsmafelmérésbe, videók készítésébe, s bár tehetsége és igényessége minden témakörben előjött, az igazi szerelme az ének. A Xanadu zenekarban próbálgatta szárnyait, a Fantom együttesben feldolgozásokkal ma is szórakoztatja a közönséget, de tévés szereplésének sikere és Csobot Adéllal szembeni tragikus kiesése nyomán talán épp most indul be szóló karrierje.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Húha, ha én arra emlékeznék… Talán még amikor vidéken laktunk, és a barátaim a gimiből elvittek egy csudi kis diszkóba, ahol mindenféle mulatós slágerek ömlöttek a hangfalakból. Mhh... de szép is volt…

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Elég gyakran járok kocsmázni, bár ez a dohányzásnélküliség roppant felbosszant. Nekem egy sörhöz igenis dukál a cigaretta. De most már csak kortyolgatunk-kortyolgatunk, aztán amikor szólít a nikotinszörny, kiállok a hidegbe (persze a söröm nélkül, mert  ugye azt nem lehet kivinni az utcára) parázsra füstöt fújok, majd mire visszaérek, a korábban még gondolatébresztő beszélgetésbe, csalódottan kell konstatálnom, hogy a téma immár az, hogy milyen akciós bugyit vehetek a kínaiban. Egyszóval inkább lakáskocsma! Hetente akár többször is!

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Ez abszolút hangulat-és társaságfüggő. Beszélgessünk vagy nézegessünk helyes fickókat, esetleg táncolni vágyunk?? Bármi előfordulhat, és akkor e szempontok döntenek. De mostanában ugye a dohányzás bárminemű lehetősége igen fontos számomra. Van e fűtött kerthelyiség? Terasz? Esetleg odabent is megtűrik a füstölgést?

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Tavaly szeptembertől áprilisig voltunk szerelmesek egymásba, Mika Tivadar és én. Olyan jóképű és amolyan entellektüel fazon volt. Szerettünk együtt zenét hallgatni, iszogatni, a szó legnemesebb értelmében mulatni. Ezen kívül baromi jól állt neki a kobaltkék... mmmhh… Aztán jött a tavasz, ami engem elcsalogatott, és mire visszatért az ősz már valami elmúlt. Még mindig szeretjük egymást, de most már csak barátok vagyunk. Tehát jelenleg szingli vagyok, de kacérkodom Skanzennel, és lett egy kedves, de szigorúan csak barátom is: Mystery.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Nem tudom, tudjátok-e kedves olvasók, hogy korábban még jómagam is cikkeztem néhányat ide, így egyből következtethettek, hogy számtalan budapesti ivót, krimót, kocsmát, bárt, klubot, szórakozóhelyet ismerek. Hát, bizony nem vetem meg az alkoholtartalmú italokat, jöhet minden. De a nagy kedvenc a sör és a pálinka!!

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Kiskoromban bejártam szinte egész Európát, de akkor még inkább a mászókás, és nem a sörcsapos játszóterek vonzottak. Azóta meg nem sokszor fordultam meg külföldön. Személy szerint nem találtam még különbséget, bár biztos van…

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Örülök neki, kicsit ugyan zavarba jövök, de megpróbálok közvetlen és barátságos lenni.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Milyen határ? Ugyan már...

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Régen ugye még: fogd rá a nyuszira. De most mondjátok meg, melyik nyuszi vállalja be helyettem, hogy miket mondtam meg miket csináltam??

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Sok mindennel próbálkoztam már, de még nem találtam meg a megoldást. Mindenesetre, mindenféle cukros üdítőket iszom, rengeteget eszem, és ha lehet akkor egész nap ágyban maradok.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Természetesen az első albumomat reklámoznám. Ha lenne…

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr14871281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2013.11.22. 11:43:17

Na tessék. A jelen X-Faktor féltávjánál Dórát esélyesként emlegetik:
www.origo.hu/teve/20131121-megmondjuk-ki-nyeri-az-x-faktort.html
süti beállítások módosítása