.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 10. 12. - anyiii
Csongor Bálint

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Csongor Bálint
Születésnap: 1982. július 15.
Foglalkozás: énekes

Mottó: Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács!

> 2000-es alakulása óta a két frontemberrel dolgozó hardcore metál Subscribe zenekar meghatározó jelensége a cingár, raszta énekes, aki hihetetlen energiával veti bele magát minden koncertbe. Az arca sokaknak ismerős lehet még a legendás videóiról elhíresült Kettőnégy metálmagazain riportműsoraiból, Szujó Dani mellett "ő a hülye, abból a szarból", melynél "szarabbat" senki soha ne csináljon!

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- 1 éves koromban egy vendégségben megittam a házigazda arcvizét, míg a faterék römiztek, és ettől kegyetlenül bepinpongoztam! Pedig nem azért mentem, hanem mert anyuék magukkal vittek. Édesanyám a rémület fojtó szorításától megbénulva hívta fel a gyerekorvost, úgynevezett Kádár Ferenc doktort az eset ügyében, aki megnyugtatta, hogy nincs nagy baj, mert nem ez lesz az utolsó eset.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- A hétvégéim nagy részét szórakozóhelyeken töltöm, mivel dalénekesként foglalkoztatom a nagyérdeműt, kvázi állandóan kocsmázok, ami a magatartásjegyeimen rendszerint meg is látszik. Egy komolyabb turnéállomás, esetünkben mondjuk a Szentes - Füzesabony tengely lealázása után már-már úgy érzem, hogy nem is én vagyok egy kocsmában, hanem egy kocsma van bennem.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Hogy a pultosok legalább 86%-ának 42-es legyen a lába! Ez pedig Budapesten csak az Instant nevű lélekvesztőben valósul meg. Fontos még a hajnali artikuláló versenyhez megfelelő akusztika és az örökpanoráma! Továbbá ki nem állhatom az önbizalomhiányos, sárvérű kultúrsznobok látogatta létesítményeket, ahol rendszerint mindenki kultúratasét ad elő a zsibongó kortárs magyar művészet kamaraszínpadán. Vagy tele van szociopata középvezetővel. Nagyon kedvelem azonban, ha az este folyamán mindenkinek a vendége vagyok.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A fentiekből már kiderült, hogy az Instant - Dürer vonalat erőltetem, illetve néha a Gödört, ha épp nem amatőr jazzbalett bemutató van, mert akkor támadnak a sárvérűek. Kocsmák tekintetében mindenevő vagyok! Imádom a lepukkant talponállókat, ahol remek szociológiai tanulmányt lehet végezni, az ott kikapcsolódó törzsvendégeken.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Leginkább mindent! Kivéve a gint és a Becherovkát. De a főszereplő rendszerint a sör! Télen inkább az üveges, nyáron meg a csapolt a sláger. Sőt, időnként még az alkoholmentes unokatestvérre is ráfanyalodom! Szerintem finom, még ha ezért köcsögnek is néznek a feltüzelt gépészkaros gólyák.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Szakmám egyik nagy előnye, hogy lehetőségem nyílik más országok ivoldáit is tudomásul venni. Ehhez több emlékezetes történet is kapcsolódik, melyek közük most egyet sem fogok veletek megosztani a teljesség igénye végett.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Udvariasan jóváhagyom a megállapítást. Kedvenc fordulatom, a "Hé! Nem te vagy az a hülye abból a szarból?" megszólítás.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Sejtem.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Szerencsére amolyan vidám spicces vagyok, így hát ritkán hozom magam kellemetlen helyzetbe, de ha mégis, azt rendszerint a Kettőnégy kamerája előtt teszem, amit a mi Tamásunk rendre bent is hagy a műsorban, emelve ezzel is a renomémat. Néha kényelmetlen szembesülni másnap a vágásnál saját vállalhatatlanságommal, de ettől az örömtől vonakodnék megfosztani a kedves nézőket.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- A tuti befutó, ha nem rúgok be. De ha véletlenül mégis, akkor sok vizet iszom lefekvés előtt! Ez általában bejön. Másnap meg örömmel kapok be 2-3 gyógysört a kedves egészségemre.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Felszólítanám a kedves nézőket, hallgatókat hogy ha egy mód van rá, keressenek tartalmasabb időpocsékolást!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr793291494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása