.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 09. 15. - apuska
Művház bisztró
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 8360 Keszthely, Arany János utca 11.
Félix István tulajdonos válaszol.
 Bezárt, megszűnt! 

> Az alkalmazottak nem beosztottként vannak kezelve, ezáltal a felszolgálás, a vendégekkel való kapcsolat is sokkal fesztelenebb, közvetlenebb.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 694 7260
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/muvhazbisztro
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs:14-23; P, Szo: 14-24; V: 18-23
Extrák: konyha, kerthelyiség, kiállítás, mozi, tévé, kivetítő, flipper, tánctér

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan a név?
- A bisztró és galéria megnyitója 2011. május 27-én volt. 4 budapesti fiatal összefogott és megpróbált maradandót alkotni Keszthelyen. A hely a nevét a kinézete, mondanivalója, hangulata után kapta.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Kezdeti sikerek után kialakult egy törzsközönség, és egyre népszerűbbek lettünk a keszthelyiek és a turisták körében. Az ősz beköszöntével a közép- és főiskolások „kicserelődése” miatt valószínűleg a vendégkör meg fog változni, mivel sokan mentek el más városba tanulni, illetve sokan érkeztek a főiskolára megkezdeni, illetve folytatni tanulmányaikat. Átlagéletkor: 18-30 év.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Törzsvendégeink a hely népszerűsége, illetve a hely hangulata miatt térnek vissza. Az alkalmazottak nem beosztottként vannak kezelve, ezáltal a felszolgálás, a vendégekkel való kapcsolat is sokkal fesztelenebb, közvetlenebb, minek következtében kialakult egy baráti hangulat.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- 2 kiállítás megnyitó, 1 koncert (melyeket a Keszthely TV is leadott a műsorában), és megannyi őrült buli.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen árszegmensben?
- Jelenleg Dreher (350,-) van csapolva, ami ki lesz bővítve Kőbányaival. Folyóborok: fehér olaszrizling (60,-), vörös kékfrankos (60,-), rosé (100,-), + szóda 10,-. Minőségi borokból nagy a kínálat: 1900-2500,-/üveg. 8 fajta koktélt árulunk 790,-től 990,-ig. Melegszendvics (400,-), Művház Hot-Dog (400,-), roston sült csirkemell, hasábburgonyával, salátával (1000,-), zsíros kenyér.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Havonta egyszer egy komolyabb programot mindig szervezünk. Akciók: szerda, péntek, szombaton vannak. Zene: kertben világzene, illetve filmvetítés, sportközvetítés kivetítőn. Bisztróban: mai modern elektronikus zene (Napközben: lounge, chill. Este: dnb, dupstep, break, house, hip-hop.)

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Hivatalosan 48 fő. Kerékpártároló van, asztalt lehet foglalni.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja (majd) meg?
- Dohányzásellenes törvény nem fog jót tenni a vendéglátóhelyeknek, mivel egy kávé, ital elfogyasztása, illetve a beszélgetés velejárója egyes esetekben a dohányzás. Mivel mi jelenleg is nem dohányzó helynek vagyunk minősítve (ÁNTSZ), nálunk a kertben található egy fedett dohányzásra kijelelölt hely.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Nincs számomra olyan hely, amelyet etalonnak tekintek. Sok helyen jártam már itthon és külföldön, és inkább azok a dolgok, ötletek, amelyek ott megfognak, megtetszenek, azt próbálom, illetve megpróbáltam megvalósítani közösen a barátaimmal.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Sok dolgot fejlesztenék még, mire azt mondanám, hogy hibátlan. Próbálunk ezen az úton haladni, hogy úgy érezzük, hogy utolsó szögig tökéletes a hely, és több mint jó, amit csináltunk.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr263224313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása