.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 03. 31. - apuska
Club söröző
pixel cégér Helyszín: 1077 Bp., Izabella u. 44.
Látogatás: 2010. március 20. 14:30-17:00

> 'Anyukám, kicsit leugrok a fiúkhoz a Clubba!' Vajon hányszor hangzik el a környéken ez a bűvös mondat?

Adatlap

Elérhetőség: +36 20 587 5892
Web: http://clubsorozo.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/clubsorozo
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 6-24
Extrák: terasz, csocsó, tévé, kivetítő, zenegép, karaoke, ital akció

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Arany Ászok, 280 Ft Arany Ászok, 280 Ft
Dreher, 310 Ft Dreher Bak, 350 Ft
- Amstel 290 Ft
- Kaiser, 310 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Folyóbor, 100 Ft Jim Beam, 560 Ft
Tokaji édes Sárgamuskotály, 260 Ft Unicum, 400 Ft
Badacsonyi Szürkebarát, 260 Ft Becherovka, 400 Ft
Dörgicsei Zweigelt, 260 Ft Kóser pálinkák, 500 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 150 Ft Mogyoró, 200 Ft
Rostos gyümölcslevek, 150 Ft Chips, 250 Ft
Paradicsomlé, 200 Ft Pattogatott kukorica, 200 Ft
Ice Tea, 150 Ft Öngyújtó, 200 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Ad hoc kerestünk a Király utcán kifelé sétálva egy krimót - egy sörre vagy kettőre. Jó lett volna kiülős, vágytuk a napfényt, szép tavaszi délután volt. Megkaptuk.

Elképzeléseink kis finomítást azért még megértek volna. Mert a Club Sörözőnek az Izabella utcai füstös, hangos, forgalmas trolibusz megállóban ugyan volt terasza, de a néhány kerek kis fémasztal és műanyag szék a kukák közvetlen szomszédságában mégis inkább bekergetett a kocsmába.

IV. kategóriás és bekamerázott helyiség, figyelmeztetett egy-egy tábla. Leültünk egy tévé alá a poszterről leköszönő felhőkarcolók árnyékába, fenekünknek puha, lábunknak szűk padokra, és vártuk a hölgyet a pultból, akit a törzsvendégek egyfolytában szóval tartottak. Látszott az arcán, hogy teljesen kész van, és nem ez a szakmában az első napja. Nem sokat aludt, hisz hajnalban zárt, majd néhány órával később újra nyitotta a boltot, vad tivornyák színhelye lehet, mocskos Club, sejtették a hatalmas hangfalak, meg a péntek-szombat estékre beharangozott vidám karaoke.

Bár a felfokozott hangulatnak koradélután még semmi nyoma. A magyar bohócliga két meccse ment két tévén, zenei aláfestéként a Roxy rádió dobhártyagyilkos diszkója; igazán idilli kép, ahogy a T-Home és Digi set top boxai a sportközvetítésekre való minden igényt kielégítendő megfértek egymáson, úgy néhány filmes plakátnak is jutott még hely a képzavart tovább erősítve a falon: Star Wars, Easy Rider... és akkor el e feledjem, mi ezen a szinten igazi kuriózum: egy díszhalasított akvárium!

De még tovább megyek: mosdóba be. Meglepően igényes a kialakítása, ha a vendégkör célzási hibáiból adódó szösszeneteket nem számítom, a plafonon aranyozott tapéta, a sötétzöld csempe kimondottan elegáns forma, melegvíz, szappan, papírtörlő és kézszárító.

'Anyukám, kicsit leugrok a fiúkhoz a Clubba!' Vajon hányszor hangzik el a környéken ez a bűvös mondat? Kivetítőn meccset nézni, Forma 1-et, olimpiát... Tisztára mint egy passzív Sport Klub, és gyanús, hogy tökéletes e célra."

ági:

"Jól megközelíthető, ám pont annyival van távolabb a körúttól, hogy valószínűleg a környékbeliekből álló törzsgárdán kívül kevesen térnek be, ha mégis, akkor leginkább véletlenül, ahogy mi is. Belépéskor rögtön tudjuk, ezt a helyet nem a belsőépítészeti megoldások miatt kell szeretni, hanem az árakért. Ugyan a falakon lógó filmes és amerikás poszterek arra utalnak, hogy valaki tett egy gyenge kísérletet az enteriőr stílusának kialakítására, de pár sör után eme kísérlet sikertelensége fölött könnyen el lehet siklani.

A Club Söröző egy igazi kaméleon: a napszaknak megfelelően folyamatosan változik. Délelőtt megihatjuk itt a reggeli kávét vagy gyorsítót, délután egy jó sör mellett beszélgethetünk a barátokkal, aztán jöhet az esti foci csocsó vagy a meccsnézés formájában. A délutáni pangáshoz képest estére biztos megtelik a hely, szól a zene, először a rádióból, majd a zenegépből, péntek-szombat esténként pedig, hála a karaokenak, a vendégek torkából.

Az infrastruktúra fejlett: van légkondi, felújított WC, két lapos TV, projektor, csocsóasztal, zenegép, és ha az időjárás engedi, buszmegállóra néző terasszal bővül a hely.

Csodát nem kell várni tőle, de ha valaki egy olcsó, mégsem legalja kategóriás helyet keres, annak ideális lehet."

sortura2.png

"Őszintén meg kell vallanom, nem sok hellyel hozott össze a sors a Király utca eme elfeledett oldalán. Kétségekkel és mégis kíváncsisággal indultam hát el az Izabella utca felé, hogy szemrevételezzem Budapest egyik Clubját.

A Király utcai megállót elhagyva jobbra, rálépek az ösvényre, melyen nem sokszor haladtam, és valahogy úgy érzem, hogy a „sötét oldalra” készülök átállni. A meglepő az, hogy a Király utca ezen oldalán ténylegesen gyérebb világítást véltem felfedezni, de szerintem ezt már csak beképzeltem magamnak. 5 perc séta után megérkeztem az Izabella utcához, ahol jobbra nézve gyakorlatilag ki sem kerülhette volna a szemem a világító táblát, melyen a Club felirat díszelgett. Közelebb érve a helyhez kirajzolódtak a teraszt jelentő asztalok és székek, de nem szerettem volna itt kint leülni, mert a troli és gyakorlatilag az élet zaja kissé közeli volt nekem.

Beljebb lépve rögtön néhány játékgéppel találtam szembe magam, amiket erősen bűvölnek a szerencsejátékosok. Szerencsére ők teljesen elkülönülve, szinte már ügyet sem vetve a körülöttük zajló életre nyomogatják az általuk helyesnek vélt gombok kombinációját. Mondanom sem kell, kevés sikerrel… A közönséget vizslatva nem igazán tudnám behatárolni, hogy kik a törzsközönség, mert vannak fiatalok, idősebbek egyaránt. Mivel az Izabella utcában elég közel van az ELTE egyik kara, nem tartom kizártnak, hogy ha elindul az egyetemi élet, akkor többnyire egyetemisták uralják a helyet. Az árak mindenképpen vonzóak lehetnek ennek a rétegnek is.

A bútorzatot nem érheti panasz, hiszen itt is a mostanában mindenhol felbukkanó box rendszerben összerakott kanapék adják az ülőhelyek nagy részét, melyeket néhány szék egészít ki. A teraszon látott egyszerűen nagyszerű elképzelésnek belül nem sok nyomát látni, itt inkább a kényelmesen nagyszerű politika köszön vissza. A pultot fénygömbök teszik még díszesebbé, mintha valami kerti bálban lennénk. Van csocsó és zenegép is  de utóbbi hasztalan péntek-szombat esténként, de erről mindjárt kicsit bővebben. A WC az, ami a legmeglepőbb volt, mert mind a fali csempék, mind a tisztasága zavarba ejtő, ilyennek kellene lennie minden sörözőben!

A zenére visszatérve érünk el a Club söröző legnagyobb meglepetéséhez. Szombat esténként a Megaton Karaoke produkciónak ad otthont a hely, ami egy elég vonzó tényező, már csak azért is, mert én sörözőben nem sokszor találkoztam hasonlóval. Ha éppen nem karaoke van, akkor a pultos lány elmondása szerint még stand-up is szokott lenni!

Jelen tényezőket figyelembe véve ki kell jelenteni, hogy a Club söröző inkább nevezhető a hétvégén ténylegesen egy klubnak, mint sörözőnek."

"A nagy zöld kukák nem tűnnek a legbiztosabb bringatámasztéknak, de a boltívek oszlopai elbírnak néhány kerékpárt. A Club teraszán ücsörögve garantált a rálátás, vagyis egy szomjoltó sör erejéig ez az enyhén kompromisszumos megoldás is megfelelő lehet."

Értékelés

  apu ági lina ani mat
dizájn 2,5 2 3 2 2
kiszolgálás 3,5 4 5 4 4
közönség 2,5 3 3 3 3
zene 2 3 3 1 1
füst 2 2 3 3 3
mosdók 3,5 4 3 2,5 2
árszínvonal 4 4,5 4 5 4
  2,86 3,21 3,43 2,93 2,71

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr821884369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pene 2011.01.07. 17:45:42

"Jól megközelíthető, ám pont annyival van távolabb a körúttól, hogy valószínűleg a környékbeliekből álló törzsgárdán kívül kevesen térnek be, ha mégis, akkor leginkább véletlenül, ahogy mi is."

eddig mindig nyitva találtuk éjjel kettőkor is, aranyos (és csinos) az a pultoslány aki rendszerint ott van, van digisport stb. szóval megéri beballagni a körúttól. amikor meg négykor bezárnak, még mindig át lehet menni a Gárdóhoz :DDd
süti beállítások módosítása