.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2009. 12. 15. - apuska
Démon tanya
pixel cégér Helyszín: 1136 Bp., Pannónia u. 13.
Látogatás: 2009. december 9. 18:40-20:25
 Bezárt, megszűnt! 

> A hely minden porcikája a westernkocsmák hangulatát idézi, a pultos lány Luckie Luke asszonya, kicsit sejpít, haja fonva, felpolcolt fegyvere a mellei, de a söröskorsót mélyen alatta hűti.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 326 1751
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Démon-Tanya-söröző/219108321434324
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 14-24
Extrák: jégbe hűtött söröskorsó, sörkorcsolya, tévé

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Krusovice (4dl), 450 Ft Dreher, 360 Ft
Krusovice barna (4dl), 450 Ft Stella Artois, 380 Ft
- Gösser, 380 Ft
- Heineken, 450 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Folyó borok, 150 Ft Kommersz, 280 Ft
Teleki vörös száraz, 200 Ft Unicum, 400 Ft
- Jagermeister, 500 Ft
- Rézangyal pálinkák, 650 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 200 Ft Capuccino, 260 Ft
Szénsavas üdítők, 220 Ft Tea, 200 Ft
Ásványvíz, (0,33l), 220 Ft Szalámis toast, 250 Ft
Bomba, 550 Ft Sós mogyoró, 250 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Egy fészbúkos kocsmablog rajongó ajánlotta a Vígszínház mögött a Démon Tanyát bevizsgálásra, mert neki ez az egyik kedvenc helye. Specialitást is ígért. Olyat, amilyet nem láttunk még máshol sose, ergo ez felhívás volt a szakmai alapon alkoholizáló csapatunknak egy démoni keringőre.

Ritka alkalom volt, először érkeztem. Hiába kicsi a hely, hiába koraeste, asztalfoglalás nélkül is odaülhettem, egy olyan sarokhelyre, ahol elférünk négynél többen. A pultos leányzó már jött is, meg se várta, míg levetkőztem, kérdezte, mit kérek, én meg mondtam, türelem, nem úgy van az, megmondom majd mindjárt az itallap ismeretében.

Mert hogy a táblára krétával odaírva csak Krusovice világos és barna csapolt sört láttam. Nem mintha nem szeretném, csak hát a pénztárcám néha lázad, fel akartam mérni az egyéb alternatívákat - ehhez képest mégis a barna Krusovicét kértem, mert szentimentális énem előkotort emlékképeiből egy olyat, hogy Prága.

Prága? Hogy? Hisz a hely minden porcikája a western kocsmák hangulatát idézi, a pultos lány Luckie Luke asszonya, kicsit sejpít, haja fonva, felpolcolt fegyvere a mellei, de a söröskorsót mélyen alatta hűti. Következménye? Az asztalunkon képződő egyre terebélyesebb víztócsa, amit soha nem jutott eszébe magától letörölni! De hogy még amikor a korsó véletlenül borult, akkor is én kértem az elnézésen túl papírtörülközőt, hogy ne malátalében üljünk és hordjuk szét? Ez nem normális.

Néhány piszkosul apró szalámis és sonkás toast után bátorkodtam még a búcsú előtt megkérdezni, miközben az ujján a tálcát pörgette, hogy mitől Démon Tanya is ez, mikor női vendégeket itt elvétve se látni. 'Rossz embert kérdezel', mondta, lövése se volt erről a hölgynek, mondván ő nem tulaj, csak itt dolgozik, de amikor a kérdést tovább feszegettem, hogy 'jó ember itt egy sincs', mégis, szerinte miért, akkor magára vállalta ezt a férfiakra veszélyes szerepet."

kalimpa:

"démoni dekoltázsba billenő jegeskorsók rohannak lefelé miközben agyamban az adrenalin kúszik felfelé a kiszolgálási ráta minek okán végett kedvesen megfejtődik és harap egyet a fotókba, ballagos a megtalálás, de hangulatos a belsődizájn. szemtapadós a televízió, mire vízióból ugrik a meglepetés WC kicsinysége és elférhetetlensége...

árak állnak sorjában, pattogósan, mint a vert seregét támogató utolsó szuszként jelentkező kürt szóóóó, előre a meggazdagodás irányába..."

dancsopanza:

"Kellemes kis hely, kellemes felszolgálással, kellemes áron. Helyet foglalás után mikor megkérdezik, hogy mit kérsz, a 'sört' mellé tedd oda, hogy - egyrészről persze - kérek szépen, másrészről, hogy jegesbe. Sör alátétet már készítheted is, mert különben vízipólózni fognak egy idő után a tökeid (lányok meg nem söröznek…annyit).

A helynek szinte minden porcikája ki van deszkázva, lambériázva és a falak rendesen díszítve vannak mindenféle képpel. A hangulatot tekintve olyan amilyet csinálsz, ezzel nem arra akarok célozni, hogy ha az ottani tv-ben valami csapnivaló sakkversenyt sugároznak, akkor három friss csárdást egymás utánba le kell nyomnod az asztalon, inkább arra, hogy a tv ugye bár megy és a szemek tapadnak rá, tehát nem beszélsz a többiekkel, tehát a hangulat megfulladhat. Ezért ne tévézz!

Füst van rendesen, de egy idő után vagy megszokásból, vagy az elszívásnak köszönhetően nem veszed észre. A WC oké, de vigyázz, mert bemákolva lehet, hogy nagy akadályt jelent az az egy szem lépcsőfok ami a budiba vezető ajtónál van."

tapi:

"Majd odafagytam a jeges korsóhoz! Ez a helyi specialitás, meg a kedélyesen-kebles pultos-felszolgáló démonizáló nőszemély. Ha anyu, feleség, gyerek stb. tudná hova jársz... A körúttól a két percnyire a Víg mögött van a tanya. A séta megéri, mert barátibb árakat találni mint a Holmes vagy a Tomato itallapján. Nem említve a belga sörös helyet. Így kerültünk ide. A névadás történetét nem tudtuk megfejteni, ehhez talán többször kéne lenézni. Pozitív a tisztaság, s a kevésbé leharcolt vendégkör."

"Volt, aki a falnak támasztotta a bicajt. De ezel az erővel a járdára is elfektethette volna..."

Értékelés

  apu kali dan flet tapi
dizájn 4 4 4 4 4
kiszolgálás 4 4,5 5 4 4,5
közönség 3,5 3 4 3 3,5
zene 3,5 4 4 3 2
füst 3 3,5 3 3 2,5
mosdók 3 - 3 2 3
árszínvonal 3,5 2,5 3 3 2,5
  3,50 3,58 3,71 3,14 3,14

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr101617806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzzzy a.k.a. etil alakulat 2009.12.26. 14:43:40

egyik kedvencem, bár közel is lakom... a pincérlány angyali ha már sokadszor jársz ott, gondolom sokan próbálkoztak már nála..

apuska · http://kocsma.blog.hu 2014.12.23. 16:38:13

@muzzzy a.k.a. etil alakulat: A Google Maps azt mondja egy 2014 májusi fotó alapján, hogy ez már PUB13. Lehet róla tudni valamit?
süti beállítások módosítása