.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 09. 13. - apuska
Larus terasz
pixel cégér Helyszín: 1124 Bp., Csörsz u. 18/b.
Látogatás: 2015. július 30. 19:00-22:15

> Erre a nyárra az egész Larus teraszt átmárkázták Aperol Gardenre.

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 799 2480
Web: http://larusetterem.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/larusetterem/
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo: 16-24, V: zárva (tavasztól őszig)
Extrák: kerthelyiség, csocsó, tánctér, koncert

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Staropramen, 550 Ft Fóti Zwickl, 790 Ft
- Békésszentandrási meggyes, 790 Ft
- -
- -
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Fehér bor, 450 Ft Unicum, 750 Ft
Rosé bor, 450 Ft Metaxa 5*, 750 Ft
Vörös bor, 490 Ft Johnny Walker, 750 Ft
Nyakas Chardonnay, 450 Ft Hírős pálinkák, 850 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítő, 420 Ft Capuccino, 490 Ft
Cappy rostos gyümölcslé, 420 Ft Bajor perec, 300 Ft
Limonádé (0,3l), 550 Ft Aperol Spritz, 990 Ft
Szentkirályi ásványvíz (0,3l), 420 Ft Aperol vodka, 1190 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Arra gondoltam, csak annyit mondok, Buda. És ez megmagyaráz mindent. A koktélozást, a rongyrázást. Pedig dehogy. Mert ott bukik az elmélet, hogy nincs egyértelműsítve, miként kerültünk ide. A MOM Park fölé, a Csörsz utca magaslati részére, a Sirály sétányon a puccos Larus étterem kvázi tetejére, ahol nem hiszed el, de közhasznú könyvterjesztés folyik egy szekérről!

Meghívtak, természetesen. Lazítani. Fű alatt, fák fölött rászoktatni az Aperol Spritzre, én meg a Campari nagy barátjaként egy percig nem kérettem magam, hiszen ingyen volt az ital, és ezek valahol rokon ízek.

Erre a nyárra az egész Larus teraszt átmárkázták Aperol Gardenre. Többek közt narancssárga raklapbútorokkal és babzsákokkal adtak az életérzésnek, persze kikerültek a klasszikusabb szivacsos és fonott kerti alkalmatosságok is, hogy az ülőhelyben is legyen a választék a drága ruhákban betévedő úri közönségnek.

Kiszolgálás csak a pultnál. És alkalomadtán a kerti szerszámok tárolására is épp úgy alkalmas mobil faházikóban, aminek tetején műnövény zöldell, ezt nyilván fel kell dolgozni, de a luxus-buxusokból kilépve könnyen lehet úgy időzíteni, hogy épp ne egy hosszú sor végére állj be, ha már úgyis lifttel jársz az étteremhez képest is külön bejáratú brutális méretű vécébe.

A fapadló, a cserepes fák, a kifeszített háromszögletű árnyékolók, a lampionok akár egy vidám kerti parti kellékei is lehetnének. Végül is? Csocsó van. Zene van, nem is akármilyen, nekünk konkrétan Zoohacker tekergette a talpalávalót. Kaja kellene még. Kevés az a bajor perec, s ha már odalenn működik egy konyha, kár nem élni a lehetőséggel - mi is kikönyörögtünk pár szendvicset.

Soha ennyi Aperol Spritzet még nem ittam. Szerettem. A legjobb, hogy elvitelre is van, így egy utolsó pohárra valót még hazafelé is kortyolgattam, s mikor a buszmegállóból visszanéztem, csak akkor tűnt fel, hogy jól láthatóan kivetítették a hely nevét, így a környék lakói biztos értesülnek róla, hogy nyílt itt valami, amire ránézni érdemes. Kérdés, hány szezont él meg? Kellenek az ilyen egyszerű kiülős helyek, bárhogy is hívják őket."

anyicska:

"Ha csak ideiglenes jelleggel is, de Budapesten megint van Aperol Garden, amely a forró nyári napokon, munka után igazi felfrissülést nyújt Buda zöld kertjeinek tövében, a Larus Rendezvényközpont Sirály teraszán. Itt szeptember végéig 990 forintos áron lehetett fogyasztani a tökéletes arányokkal elkészített Aperol Spritz-et: 3-2-1... Laza, hangulatos, természetesen narancssárga környezet, kellemes zenével.

A nyár Budapesten is a tipikus mediterrán életérzést jelenti, amikor esténként baráti társaságok népesítik be a hangulatos bárokat, kerthelyiségeket, kiülős helyeket. Munka után még szívesen találkozunk a barátokkal, hogy jól érezzük magunkat és ellazuljunk.

A Sirály Sétányon lévő Aperol Garden tökéletes helyszín erre, hiszen a közelben lévő Gesztenyés kert könnyen feledteti velünk a nyüzsgő városi forgatagot. A zöldövezeti hangulatot kényelmes raklapbútorok és számos programlehetőség színesíti: szerdánként a MoM Kulturális központ által szervezett kertmozi, csütörtökönként Dj Zoohacker mixei, péntekenként pedig élő gitár est teszi még szórakoztatóbbá. A programok előtt-alatt vagy netán után jól esik az Aperol Spritz!"

"Ideális. Korlátnak támasztva, oszlophoz kötve, mindegy. Közel magadhoz."

Értékelés

  apu anyi
dizájn 4 4
kiszolgálás 4 4
közönség 4 4
zene 5 5
mosdók 4 3
árszínvonal 3 3
  4,00 3,83

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr197668896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása