.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 07. 15. - kocsmablog
Alsóörsi Sörfesztivál

pixel

> Balaton. Nyár. Fesztivál. Sör. Szabadság! Érzed? Nem érzed? Majd fogod!

2015. július 16. - július 19. között a Serfőző különítménye - sok ezer Malátarajongó legnagyobb örömére - beveszi a festői szépségű északi parton fekvő Alsóörs községét, mely városka a “legkedveltebb balatoni üdülőhely” cím többszörös győztese.

A Serfőző balatoni sörünnepén, több mint 100 féle sört kóstolhatsz: kézműves valamint kisüzemi söröket; különböző nemzetek – angol, ír, német, cseh, belga – csapolt söreit; alsó- és felsőerjesztésű söröket; köztük világos, barna, félbarna, vörös, búza, pasztőrizálatlan, szűrt, szűretlen, gyümölcsös, chilis, csokoládés valamint 10% alkoholtartalom feletti söröket is.

Az Alsóörsi Sörfesztiválon éhesek sem lesztek, mivel nagy hangsúlyt kapnak a sörrel készült, vagy sörrel fogyasztható ételek, legyen szó a Sörös Csülökről vagy Bajor Virsliről. Emellett Katona Csaba az MTA főmunkatársa tart majd sörkóstolót a rendezvény ideje alatt, valamint sörivó versennyel és esti koncertekkel is készülnek a szervezők. Jól hangzik, mi?

alsoorsisorfeszt.jpg

Kiállítók a teljesség igénye nélkül:
Igazi Csíki Sör, Maissel's Weisse, Primátor, Hunyadi Lakásbisztro - Rothbeer, Hedon, Angol Sörök háza, Legenda sörfőzde, Mex Kitchen - mexikói street food, Grill Király, Budweiser, Opat, Lemon Bar, Neked Csak Dezső – Svijany, Kaltenecker, Hrabal Söröző, Beer Board, Green Bus

Programok:
CSÜTÜRTÖK: EnterPix Zenekar
PÉNTEK: Madarak Hbzk., Dj Dominique
SZOMBAT: ManGoRise, Csocsesz
VASÁRNAP: The Bits – Beatles emlékzeneakar

Helyszín: 8226 Alsóörs, Sirály Park
Megközelítés: A 71-es főút mellett a Balaton parton
Belépő: HELLÓ!
Facebook: esemény

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr837610794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása