.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2013. 09. 11. - apuska
Bölcső Bar & Food
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 1111 Bp., Lágymányosi u. 19.
Kondorosi Dániel üzletvezető válaszol.
Kocsmablog látogatás: 2016. június 1. 16:30-18:40

> Vannak, akik a ritka cseh sörökért jönnek, másokat az állandóan változó kézműves sörkínálat érdekel, na meg a marhaburger!

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 3088 210
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/bolcsobar
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 11.30-23
Extrák: bankkártya elfogadó, kiülős, kutyabarát, konyha, tévé (digi), wifi, társasjáték, kézműves sörök

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Hosszú álmodozás és tervezgetés után idén február elején nyitottunk. A Bölcső nevet azért választottuk, mert egy laza, barátságos helyet akartunk, ahol nem kell feszengeni, ahol egyszerűen jó lenni, és ezt akartuk a névben is éreztetni.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Főleg a környéken lakó, vagy erre dolgozó 25-35 év közötti fiatal emberek járnak hozzánk, de sokan bejönnek az egyetemről is, ha egy jó sört akarnak.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Szerencsére sok törzsvendégünk van, sokukat név szerint ismerünk. Vannak köztük, akik a ritka cseh sörökért jönnek, másokat az állandóan változó kézműves sörkínálat érdekel. Na meg a marhaburger, aki egyszer ette, az vissza fog jönni érte újra.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- Az egész csapat nagyon meg volt hatódva, amikor visszajöttünk egy kéthetes nyári zárvatartás után: aggódtunk, hogy a vendégek elpártolnak tőlünk, de az első napon újra ott volt minden törzsvendég, még az a csapat is, akik Zuglóból járnak át hozzánk hamburgerezni!

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Állandóan tartunk két cseh Postrizinske sört (450/5dl), két csapon pedig kézműves magyar folynak (550-850/5dl). 10-12 féle borunk van, lehet fröccsözni (Jásdi Rizling és Takler Rozé 200/dl). Jobbnál jobb kocsmakajákat kínálunk, nagyon jó a marhaburger, a csevap és a hermelin is.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Minden kedden este tartunk egy kocsmakvízt, asztaltársaságok mérik össze a tudásukat folyékony nyereményekért. A zene elég eklektikus, de főleg a rock/britpop/indie vonal dominál.

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Kb. 40 fő tud benn leülni, bár ennél jóval többen is szoktak a pultnál nyüzsögni. Májustól októberig van egy 20 fős teraszunk. Asztalt foglalni telefonon és facebookon is lehet, hétköznap esténként érdemes is.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes- és a trafiktörvényről, hogyan oldja meg?
- Korábban sem árultunk cigit és a kocsmával szemben van egy 0-24-es trafik szóval ez nem okoz gondot, azt pedig, hogy nem lehet benn dohányozni, szerintünk már mindenki megszokta.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Régen nagyon szerettem a Madách téri Castroban ülni a kocsmazaj és a hangulat miatt. Külföldről a londoni Fulhamben lévő White Horse Pub a király, több száz féle különleges sör van és hamisítatlan angol pubfood a legjobb minőségben elkészítve.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- A koncepció tetszik a vendégeknek, nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, ezért inkább csak a működést könnyítő kisebb újításokat tervezek: kellene egy szép tálalószekrény és nagyon jól jönne egy új pohármosógép... :)

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr655504500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása