.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 04. 18. - Fehérbálna
Közösségi dohányzóhely

pixel

sortura-csik.jpg

> A Skanzen Clubban mintha a haverodnál lennél egy házibuli alkalmával. Mert valójában ez volt a koncepció.

Sok forrásból hallottunk már egy olyan új helyről, ami státuszát tekintve nem vendéglátóegység, hanem egy magánlakás. Ebből a státuszból adódóan kicsit másképpen lehet itt vendégeskedni. A Köztelek utca 4/a házszám alatt helyezkedik el, ami gyakorlatilag már a Ráday utca része, de annyira azért mégsem, hogy tömeghely válljon belőle a sétáló utcán.

Az eddig látott/hallott információk helyesnek bizonyultak, mert amikor beléptünk rögtön azzal fogadtak, hogy elmondják a "játékszabályokat". Itt nem árulnak semmit, hanem mindig rendel valaki egy hordó sört, és az illetőtől lehet vételezni a nedüt. Természetesen nem kell ettől megijedni, ugyanúgy ihatsz 2-3 sört, nem kell maradni addig, amíg van a hordóban. Nyugodtan csapolhatod a már ott lévő hordók tartalmát. A látogatásunkkor 4 féle hordó volt elérhető, és mindegyik kézműves sör volt. Erre nem számítottam. Nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy van Dupla Köleses és Fekete Bárány.

skanzenklub.jpg

A hely berendezése nekem abszolút bejött. Nem akar több lenni, mint ami, és ha átjönnének a haverok, akkor én is valami hasonló szobában szeretném fogadni őket - na jó, kevesebb bárszék, több kanapé. Arra ne igazán számítson senki, hogy óriás összejövetelek lesznek itt, mert a méretéből adódóan nagyon barátian maximum 40 ember fér el, ahol a "barátian" kifejezés már szoros fizikai kontaktust jelent.

Éppen dohánymúzeumnak volt berendezve, valószínűleg abból az apropóból, hogy itt még lehet dohányozni! Mivel ez egy magánlakás, így az április 1-én hatályba lépett rendelet rájuk nem vonatkozik. Mi másodikán voltunk ott és teszteltük a helyet. A hír igaz. És elmondásuk szerint ez nem is fog változni. Már egy ideje szoktatom magam a dohányfüstmentes élethez, és meg kell valljam, kicsit már zavart is a tömény füst, de örömmel nyugtáztam, hogy van még menedék, ha egy jó sör mellett rágyújtana az ember.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr427177683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása