.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 07. 26. - Fehérbálna
Sörtúra 2011
pixel Helyszín: Bp., Nagykörút
Látogatás: 2011. július 22. 16:00-02:15

> Még hogy a kocsmázás nem küzdősport? Ha úgy kell gyalog végigmenni a Nagykörúton, hogy 19 kocsmában 19 pohár frissen csapolt sörrel várnak, az rémisztő vagy csábító? A III. Sörtúrán résztvevők számára ez nem kérdés. Egy ilyen társasággal végiginni a 4-es/6-os villamos mentét tényleg szórakoztató. Kocsmablog videó, Sörtúra beszámoló.

Videó

és a Tovább gomb után tényleg ott a beszámoló...

Minden évben a Sörtúra utáni beszámolónál nagy gondban vagyok, mert el kell különítenem 2 részt magamban: egyik felem az, aki szervezte az eseményt és rengeteg időt áldozott rá, hogy olyan legyen, amilyen. Az esetek 90%-ban nem ez az énem íratja velem a sorokat, tehát a megszokott stílust megtartva íme a Sörtúra, ahogyan én láttam!

Az idei Sörtúra számomra minden szempontból leg lett. Legjobban vártam, legtöbbet készültem rá, leginkább a magaménak éreztem, leginkább vegyes volt a társaság és a legjobb archiváló csapatunk most volt.

Nagyon jó volt látni, hogy a kezdeteknél is már kellően sokan voltunk, és sok arcot láttam viszont a tavalyi évről. Természetesen nem azokra az arcokra gondolok, akikkel egyébként is találkozom év közben, hanem a „Sörtúrás arcokra”! Miután mindenki elfogyasztott 1-2 sört a Moszkva Bisztróban, már harcra készen vártuk a megmérettetést. A tavalyi pocsék időjárás most szerencsére elkerült minket, így legalább kívülről nem, csak belülről áztunk el.

A résztvevő helyek mind katonásan állták a túrázó embertömeget, amit produkáltunk. Természetesen megint voltak „problémás” helyek és szituációk, de sikerült mindet gyorsan és hatékonyan kezelnünk. Kivéve, amit nem. Semmi extra dolog nem volt, csak néhány hely már nem csak a Sörtúra állomásai közé nem fér be jövőre, de a hétköznapi „talán benéznénk 1 sörre” kategóriába sem tudjuk beírni. Viszont voltak helyek, amik kifejezetten tetszettek és többször fogjuk tiszteletünket tenni náluk! (ld. Szikra, a Nyugatinál)

Ami még nagy örömöt okozott nekem, hogy amikor leértem a ZP-be, egy nagy fehér pólós csapat volt már ott és önfeledten ünnepelték a célba érést! Remélem, jövőre ugyanez várható.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr513099716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása