.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2009. 10. 12. - apuska
Kuplung
pixel cégér Helyszín: 1061 Bp., Király u. 46.
Látogatás: 2009. október 7. 18:05-22:05

> Hasonlóan minden eredetinek mutatkozni vágyó romkocsmához, napszaktól függően a kreatív / túlfűtött energiák vesztőhelye.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 755 3527
Web: http://kuplung.net/
Facebook oldal: www.facebook.com/Kuplung
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs:15-02; P: 15-05; Szo: 16-05; V: 16-02
Extrák: romkocsma, konyha, tánctér, koncert, kerthelyiség, kiállítás, csocsó, ital akciók

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Soproni, 450 Ft Gösser, 500 Ft
Heineken, 550 Ft Edelweiss, 580 Ft
- Amstel Bock, 500 Ft
- Schlossgold, 500 Ft
Bor (1dl) Rövid (5cl)
Folyóbor, 180 Ft Jagermeister, 750 Ft
Minőségi borok, 280 Ft Henessy, 800 Ft
- Fütyülős, 600 Ft
- Becherovka, 600 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Ásványvíz, 300 Ft Forralt bor, 380 Ft
Rostos üdítők, 300 Ft Kávé, 300 Ft
Szénsavas üdítők, 300 Ft Tea, 300 Ft
Bomba, 600 Ft Capuccino, 360 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Megköveteli a kocsmablog szakmaisága a romkocsmás teszteket... Mert csak van annak valami oka, hogy ilyen helyekre jár az alkoholista ifjúság jelentős hányada. Elhatároztuk, sorra vesszük ezeket. A 2004 végén megnyitott Kuplung szabad műhely és szórakozóhely jöhet?

A Király utcában kocsma kocsma hátán. Kitűnni a tömegből, és becsábítani a népet ergo csak úgy lehet, ha van itt valami hozzáadott érték. A Kuplung ebben jó. Mert sok-sok igénytelensége mellett, a napi bontással kecsegtető flyer széles választékban kínálja ezeket.

Szerintem hülye a név, hogy kuplung, és ijesztő asszociációkra enged. De nem is ez a fontos, hanem hogy mire gondolhatott a tulaj? 'Kuplung. Engedd ki!' - olvasom valahol. Ebben a szövegösszefüggésben már többet sejtet: a Kuplung napközben szabad művészeti műhely, éjjel szórakozóhely - avagy hasonlóan minden eredetinek mutatkozni vágyó romkocsmához, napszaktól függően a kreatív / túlfűtött energiák vesztőhelye.

Véleményem visszamenőleg értelmezem. Miért nem jártunk ide rendszeresen, miközben van itt minden, amire fiatalos igényeink ki voltak hegyezve? A romkocsma formába csomagolt fesztivál-igénytelenség, programok, nők, akciós italok - nekem mégis olyan semmilyen. És még csak meg sem tudom magyarázni, hogy miért!

A kapun lévő kiszögelés a kuplungkertbe nyári kánikula akciót hirdetett. Na de kérem! Olcsósított sör és koktél kopott ígéretével (20 óráig a Soproni: 270 Ft, a koktélok: 600 Ft) csalogatni be ősz derekán a vendéget holmi melegre való tekintettel ér? Ér, biza! Mert ha pang a buli, jót tesz a boltnak, ha visszaélnek vele, így nekünk is kevésbé fáj a romok közt gyakran kényelmetlen ár-érték arány a meghitt csendben. Mert zene csak bent szól, az előtérben rá még utalás sem. Viszont az esős idény támasztotta követelmény tetőt varázsolt az előtérre, így nem csak a koraesti reggie nem fájt, de a naplementével beköszönő hideg is távol került kerti asztalunktól. Na de ha már ennyire halad az igényes felé… miért egy putri a külső wc? Ráadásul nyomókás tartály, a lehúzós fajtának a helyére szerelve.

A beltéri változásokról majd szólnak az utánam értekezők, akik a régi dizájnnal tisztában vannak. Én csak annyit, hogy piszkosul sötét, amin már a fényképező vakuja sem segít, ergo hiába a részletgazdag enteriőr, a Trabant limuzin, a másoktól eltérő belcsín, ha csak a belső vizesblokk mindent söprő markáns színei kapnak annyi fényt, hogy emlékezzek rá másnap is. De ez is. Ha már a csempén mutatós a kék, a piszoáron erőt sugall a zöld, a csészékről miért hiányzik a deszka? Ilyen körülmények közt még hányni sem szeretnék."

kalimpa:

"jóérzéssel bandukoltam be a kuplung bécsikapuján. új dizájn, ki lett festve, kutúráltan megoldva a kinti pult is végre. izlésesen, már-már hangulatossá téve a belteret lezárták a mennyezetet, elterelve és lezárva ezzel a nap sugarait, de egyben téliesítve is a helyet. korrekt. ráfért már nagyon, mert súrolta a romkocsmák hangulatát alulról a kuplung... eddig!!

a söröket kedvelők és pénztárcájuk nagy örömére este 8ig 270.-Ftos korsó Sopronit mérnek a kedves csaposok egy-egy mosollyal megtámogatva az este hangulatát. kellemes. piros pont!!

a zenei palettát is lecsiszolták és újratöltötték színesebbnél színesebb adalékokkal, ergo ha jól láttam a flájert, akkor minden napra zenei csemegéket pirítanak az orrunk alá... ott létünkkor pont reggae nap volt Dj.Bosi prezentálásában a belső térben, ahol szintén hatalmas változások álltak be pozitív és negatív oldalon egyaránt... WC újra mázolva, labirintusi fal felhúzva a bejárati ajtónál érdekes és szép tapettával ellátva. viszont amit én személy szerint nagyon hiányolok, az a réges régi dekoráció, mégpedig a menyóra felhúzott (beazonosít6atlan) hangya, vagy dínó csontváz papírmaséból... na az nekem hiánycikk, de amúgy fasza lett minden...

nekem kicsit kis Westbalkán utóflessem van, remélem télen is hasonló jókat fogunk megélni a kuplunggal, mint anno a WB-ben... csak így tovább... kellemes a csalódás!"

strasszi:

"Mint minden autóalkatrészre, a tengelykapcsolóra is ráfér időnként a javítás. A romkocsmákat általában le szoktam húzni, mert a legtöbbjük igénytelen, koszos, és ennek ellenére drága. Az árak este itt sem túl barátiak, de legalább költöttek festékre, könnyű vázas tetőre, dekorációra, extra pultra, székekre, asztalokra. Díjazom. A festékszagot még itt-ott érezni is lehet. Főleg a belső mosdóban, ahol elég kreatívan az újracsempézés helyett a meglévőre nyomtak rá egy jókora réteg kék zománcot. éppen ezért a festék szaga átható, és ott is fog maradni mindaddig, amíg a megszokott erjedt sör és húgyszag otthonos aromája át nem veszi a terepet pár hónap múlva. Mivel a szanitereket nem cserélték ki, sajnos ugyan olyan lepukkantnak néz ki így is. A belső tér átalakult, az egyszerű szerelőcsarnok, amiben falfestések, meg drót+papírmasé dekoráció volt, most kapott egy kis dizájnt. Félbevágott trabiból lett egy DJ-pult, eltűntek a pingpongasztalok, de belépés csak nyolc után. Kompenzálva a késő nyitást az előtér eddig nagyon lepukkant részét kipofásították, lett itt egy új pult, kedves a kiszolgálás, van sok szék meg asztal. A nyári koktél és sörakció, még a kora októberi időpont ellenére is elérhető volt. Este nyolcig igazán jó áron csapolnak, de utána már nagyon mélyen kell nyúlni a zsebbe."

cyclechic

"Régen bringaparadicsom volt az udvar, majd lassan egy szűk és a járdából helyet foglaló kerékbetámasztós vastömeg jutott csak. Ami legalább masszív."

Értékelés

  apu kali dan flet str fana
dizájn 3,5 4 3,5 3,5 3,5 3
kiszolgálás 4 3,5 5 4 4,5 4
közönség 4 3 4 3,5 3 4
zene 2,5 3 - - - 1
füst 4 3,5 3,5 4 4 4,5
mosdók 2 2 2 2 2 2,5
árszínvonal 3 2,5 3 3,5 3 3
  3,29 3,07 3,50 3,42 3,33 3,14

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr831443633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alízium · http://minerva-szki.hu/szakkepzesek/ujsagiro-1.php 2009.11.10. 11:27:49

kuplung mindent visz
az egyik legjobb bemelegítős hely

apuska · http://kocsma.blog.hu 2018.08.29. 11:51:21

Hasít az ingatlanpiac, közel a vég. Az ideiglenes megoldásnak induló belvárosi romkocsmák ideje lejárt?
index.hu/kultur/zene/2018/08/29/kuplung_bezar_bulinegyed_budapest_belvaros_klub_kocsma/
süti beállítások módosítása