.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2008. 05. 15. - apuska
A7 Bar Café
pixel cégér

Helyszín: 1122 Bp., Moszkva tér 5.
Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05
 Bezárt, megszűnt! 
Ma: Nemdebár

> A benti éra az kissé eklektikus, rusztikus, modern, retro... és még kitudja, hogy hányféle jelzőt lehetne a zenegép és a falon csüngő halháló közé besuvasztani.

Adatlap

Elérhetőség: -
Web: -
Facebook oldal: -
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 10-24
Extrák: nyerőgépek, tévé

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Dreher, 330 Ft Arany Ászok, 240 Ft
- Dreher, 350 Ft
- Dreher Bak, 420 Ft
- Edelweiss, 480 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Balaton félszáraz rosé (Varga), 120 Ft Bacardi rum, 480 Ft
Olaszrizling száraz fehér (Varga), 120 Ft Unicum, 450 Ft
Muskotály édes fehér, 120 Ft Jim Beam, 480 Ft
Kékfrankos félszáraz vörös, 120 Ft Kóser szilva 500 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Coca Cola, 190 Ft Eszpresszó kávé, 190 Ft
Cappy gyümölcslevek, 210 Ft Frappé (4 ízben), 290 Ft
Nestea, 210 Ft Forró puncs, 290 Ft
Bomba, 480 Ft Tea, 180 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Első randis helyet kerestünk a Moszkva téren, minden esetre felkészülve. Hátha még egyszer, valakinél a szükség akkora úr lesz, hogy se sok pénze, se ötlete spontán lánykérésre, így egy sütivel sörrel letudná a dolgot, mielőtt rátérne ama tematikusan összeszedett bélyeggyűjteményre.

Hogy a hely neve mitől A7? Passz. De nem Audi, viszont Bár is, nemcsak Café, mi valljuk be, így jobban hangzik, minél jobban, egyre jobban. És itt végre asztalhoz jön a pincér. Nem kicsi, de termetes, viszont jelenség, mikor poharat tör a vendég, nem parolázik, söpör, töröl, újat csapol, ha kérik.

Csapol. De mit? Pont elcsíptük a hordó végit, hogy buborékot alig látott korsót raktak elénk? Szégyenszemre üveges kivitelre váltottunk – olcsóbbért. És leültünk a gagyi márka lapos tévé elé, mert hogy hogy nem kiderült, meccsközvetítés lesz, rangos esemény: UEFA-kupa döntő. Ez képessé tett minket, hogy hátat fordítsunk a diszkréten iszogató fehérnépnek, s olyasmire koncentráljunk, mi szintén gömb – gomb nélkül.

Mikor éjjel partit rendeznek (mert szoktak), azért egyszer itt lennék!"

kalimpa:

"kittikadtunk már majdnem a korai nyári napsütésben a tengernyi miniszoknyák és szabadon ringó dekoltázsok látványa révén, mikor is reá találtunk az utolsó pillanatban a mi helyünkre. ez nem volt más mint 1 kávézó, vagyis hát kocsma, sőt nem is, inkább bár... vagy a faszom tudja micsoda, a lényeg, hogy messze budai földön itt a legolcsóbb az üveges ászok. punktum.

a benti éra az kissé eklektikus, rusztikus, modern, retro... és még kitudja, hogy hányféle jelzőt lehetne a zenegép és a falon csüngő halháló közé besuvasztani, viszont a toalett a legízlésesebb az egészben érdekes módon, arra tellett, ott még az ízlés is helyén volt, papírtörlő-szappan kombináció is működik a kedves odalátogatók számára.

már éppen kezdtünk belelendülni a beszélgetésbe és az UEFA kupa döntőjének elemezgetésébe, amikor is a mellettünk lévő kis üveg bejárati ajtót ránk rontva bejött, mit bejött, be tört vagy 20 talpig fegyverekbe és golyóálló szerelésbe csúnyított - a tüntetések közvetítéséből már jól ismert-kommandós rohamrendőr, azzal a felkiáltással, hogy: állj, senki nem mozdul, kezeket az asztalra, RAZZZZZIA - itt a Z betűt elég erőteljesen megnyomva, mert emberünk a fő kiabálló kissé beszédhibás volt és hát azért voltak problémái az artikulálással, főleg, hogy ugye a gázálarc a fején el is volt csúszva úgy rendesen. na mi persze talpig sápadtan, de azért még az utolsó kortyot kiszürcsölve vártuk a fejleményeket, na ebből mi a fasz lesz alapon.
persze csak a szokásos, motozás, igazoltatás, kérdezősködés, de ez már a maszkok levétele után (nem is értem, hogy akkor minek vették fel) van é nálunk bármiféle kábító-bódító szer, fegyvernek látszó sörösüveg, stb. stb. stb... vicces volt...

egészen addig amíg 1 humoros-legalább is azt gondoltam-beszólásomtól a magas szőke kommandós hölgyike, aki kb. egy idős lehetett velem,be nem morcult és le nem tepert a földre, arccal persze a kockás hideg kőnek, térdével érzékien érintve a 4. és 5. csigolyámat. ott kaptam 1 karcsú, rózsaszín szőrrel borított csini kis bilincset a csuklómra - már vártam a bőr szerkót - és 1 seggbe rúgást, aminek eredményeképpen pofával a rohamkocsiban landoltam, nem kis megdöbbenésemre, mivel, hogy már volt ott 1 másik kolléga is - ugyan nem bezsákolva, de majdnem - bilincsben és eléggé eltorzult mimikával. na, itt azért már én is elveszítettem minden humorérzékemet és kiabálni kezdtem, hogy azért ezt már mégsem kéne, mivel, hogy hát nekem is vannak jogaim, én is emberből vagyok, hasonlók... már csak ügyvédért nem üvöltöttem, mikor is megjelent 1 elég marcona, hatalmas vállakkal és szakállal megáldott úriember, aki biztosított róla, hogy ennek a fele sem tréfa, és ne aggódjak az iccakát az örsön töltöm, ne is tervezzem az otthoni alvást mára. fasza mondtam, soha jobb szerda esti programra még nem vágytam. beszállás, vége a RAZZZZZIÁNAK, embereim, mond6nám játszópajtásaim, be a kocsiba, hátra hozzám meg a fentebb említett szöszi. upsz, gondoltam ez még jól is elsülhet:), levette a golyóállóját, fegyvereit, kabátját és érzékien, de kibaszott szigorúan a szemembe nézett és azt kérdezte: fej vagy gyomor."

dancsopanza:

"Retek utáni menedékül szolgált. Az UEFA kupa döntő mérkőzést VSOP, vagy inkább VPOP (símaszk nem volt) emberekkel töltöttük el. Először azt hittem, viszik a Matyit. Nem jött be.

Sör WC, kiszolgálás ETC. Kb. jó volt, a tárgyi hely beosztása, vagy inkább kivitelezése elég tudományosra sikeredett: turbékoló páholy, kirakat, paravános wc, csak hogy többet ne is említsek.

Hirtelen felindulásból adódó beüléses sörözgetésnek elég jó. Állva is lehet.

És van 2 db motoros kép!"

"Az utca szélén semmire kellő karók itt is vannak, meg néhány vastag fatörzs és aszfaltromboló gyökér. Épp csak a kerékpárt kikötni nem ér!"

Értékelés

  apu kali dan flet
dizájn 2,5 3 3 3
kiszolgálás 2,5 3 3 2
közönség 3,5 2 3 2,5
zene - - - -
füst 3,5 4 2,5 3,5
mosdók 3 4 4 4
árszínvonal 4 4 5 4
  3,17 3,33 3,42 3,17

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr73482568

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nemdebár 2012.03.21. 13:39:05

Helyszín: 1024 Bp., Széll Kálmán tér 5. Látogatás: 2012. március 7. 18:00-21:45 > A falakon iskolai faliújságokat megszégyenítő tablók sok-sok színes képpel, elsősorban ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása