.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2020. 04. 16. - kocsmablog
Beerbox Home

A koronavírusos helyzetre tekintettel mai nap elindult a Beerbox Home szolgáltatás, mely a jelenlegi – és folyamatosan bővülő – Beerbox sör portfólió online rendelését és házhozszállítását jelenti.

A Beerbox webshop 30 sörfőzde 200 sörét vonultatja fel.A webáruházat egy ideje már fejlesztik, azonban a jelen helyzetre való tekintettel úgy gondolták, nem hagyhatják szomjazni a sörivókat, és felgyorsították a folyamatot. Bár aktualitásában még csak a készpénzes utánvét működik, de a napokban a kártyás fizetés is elérhető lesz.

A Beerbox webshopján akad minden, mi szem-szájnak ingere: cseh pilsner, autentikus német búzasör, baksör és märzen, több magyar kisüzemi sörfőzde alapszortimentes és új small batch tételei, valamint egyéb izgalmas külföldi kraft. Főként magyar, cseh, német, lengyel és angol sörök.

A kínálat része: Primátor, Riegele, Maisel's Weisse, Cambra, Schlenkerla, Eichbaum, Maltgarden, MONYO, Mad Scientist, Horizont, First, Hoptop, Fehér Nyúl, Rothbeer, Balkezes, Yeastside, Hara'Punk, Browar Stu Mostów, Siren Craft Brew, Flügge, Buddelship, Axiom, AleBrowar, Brewheart stb.

beerbox-pack-international.jpeg

A legjobb az egészben, hogy nagyon kedvező és alacsony áron tudják biztosítani az érdeklődők számára a gondosan összeválogatott söröket. Éppen ezért, akinek fontos a jó szelekció és az ár, az biztos megtalálja a kedvére valót.

Figyeltek arra is, hogy mindenki számára tudjanak kínálni érdekeset, legyen szó típusról, országról, kiszerelésről vagy kedvenc főzdéről.

Amellett, hogy rengeteg tétel közül tudnak válogatni a sörszeretők, most különféle csomagokkal is készültek, hogy könnyebb legyen átvészelni a hosszabb napokat és hétvégéket. Egyszer úgyis kifogy a hűtő, így legalább fel van töltve rendesen!

A jelenlegi helyzetre tekintettel várható a szortiment bővítése. Benne az eddiginél sokkal nagyobb mennyiségű magyar kisüzemi sör kínálattal, így ők is, ti is támogathatjátok kedvenc főzdéiteket.

beerbox-pack-hungarian.jpeg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr1515620106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása