.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2019. 11. 13. - kocsmablog
Jägermeister Brass Band

22 tehetséges zenész, köztük 3 dobos, 3 bariton szaxofonos, 3 alt szaxofonos, 3 tenor szaxofonos, 3 harsonás, 4 tubás és 3 trombitás jutott be a Jägermeister Brass Band finalistái közé azt követően, hogy részt vettek egy személyes meghallgatáson, ahol a projekt háromtagú zsűrije előtt kellett bizonyítaniuk. A zsűri kiválasztotta a legjobbakat, most a közönség szavazatai döntik el, kikből álljon össze a zenekar.

A Jägermeister rendhagyó zenekari projektje a Jägermeister Brass Band a világ több más országa után hódító útjára indul hazánkban is. A lényege, hogy a közönség bevonásával összeválogassanak egy 8 zenészből álló vagány zenekart, akik több nagyszabású buliban méltón képviselik az agancsos likőrmárkát.

jagermaister-brass-band.jpg

A pályázati felhívásra jelentkező és az előválogatón is sikerrel túljutó zenészek 2019. október 11-én egy személyes meghallgatáson vettek részt az A38 Hajón. Itt egy három tagú zsűri előtt kellett bizonyítaniuk - Kapusi Viktor zeneszerző, szaxofonos, a Jägermeister Brass Band zenekar vezetője; Ávéd János a Modern Art Orchestra szaxofonosa és Kovács Attila, a Lángoló Gitárok szerkesztője -, most meg már itt az online szavazás, ahol a közönség dönt.

Hogyan és hol lehet szavazni?

A Jägermeister Brass Band honlapján. Itt a finalistákat egy-egy rövid interjú segít bemutatni. Minden hangszerhez választani kell egy jelöltet, és ha tetszik a hangzás, a felállás, akkor lehet szavazni. Aki úgy érzi, hogy egy-egy zenész mégsem az igazi, van még mit csiszolni a zenekar produkcióján, akkor meg kell hallgatni egy másik jelentkezőt ugyanazon a hangszeren. Akár minden hangszercsoportból minden zenészt ki lehet próbálni különféle kombinációkban, meghallgatva, hogy kivel szól a legjobban az adott szólam, és a végén kivel tetszik a legjobban az összhatás. Ahány zenész, annyi stílus, megközelítés, megszólalás és érzésvilág. Miután megvan a végleges csapat, minden zenész 1-1 szavazatot kap. Végül a voksok száma és a zsűri véleménye közösen fogja eldönteni, kik kerülnek be a Brass Bandbe.

A szavazás határideje: 2019. december 12., csütörtök, 23:59.

dobos.jpg

jbb-tipp.JPG

Zenét oktató tanár, nagyszínpadon edződött zenész, zeneakadémista vagy kőbányai zenesulis - a versenyzők mindannyian érdekes karakterek. Korban, tapasztalatban, stílusban egyaránt különböznek, de pont ez teszi érdekessé a szavazást. Bármit eljátszanak, szeretik a pörgést, és nem ijednek meg a kihívásoktól. A versenyzők többsége fiú, de két belevaló lány is a zenekar esélyesei között van – egy harsonásra és egy tenorszaxofonosra lehet voksolni. Többen jazz vonalon mozognak, míg mások az elektronikus irányért őrülnek meg, és olyan is van, aki a klasszikus zenéért rajong. Az biztos, hogy bárhogy alakul is a végső felállás, a Jägermeister Brass Band feldobja majd a hangulatot, ahol csak színpadra lép.

Az interaktív szavazás már önmagában is jó móka, de természetesen nem csak ezért érdemes játszani. Rengeteg értékes nyeremény vár mindazokra, akik rászánják az idejüket, hogy beleszóljanak a zenekar tagjainak kiválasztásába. A szavazók akár minden nap nyerhetnek egy Mojo fejhallgatót, minden héten egy Jägermeister hátizsákot, illetve egy Mojo Ultimate Buzz hangszórót, fődíjként pedig egy kétszemélyes, berlini Jägermeister-túra várja majd a legszerencsésebb szavazót. A túra része egy látogatás a márka wolfenbütteli gyárába, illetve ízelítő az igazi underground zenei életből Berlinben. Az utazást, a szállást és a belépőket természetesen a Jägermeister biztosítja.

Nincs más hátra, szavazásra fel!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr815304876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása