A szakszerű csapolás, a részletekre való odafigyelés és a sörözés élménye határozza meg, hogy egy söröző minőségi helynek számít-e – derült ki nemrég egy egyszerű felméréséből. Tavaly ősszel indította el Minőségi Csapolt Sör Programját a Dreher, amelynek célja, hogy a vendégek minél magasabb színvonalon találkozzanak a vendéglátóhelyeken a sörökkel. A program keretében több edukációs kisfilm és infografika készült, és mintegy 50 söröző munkatársai vettek eddig részt tréningeken és teszteken.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr1413824942
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2018.04.19. 11:41:36
Rácz Nikolett, a Pomo D'oro söröző pultosa nyert a Dreher Minőségi Csapolt Sör Program keretében megszervezett csapolóversenyen. A Dreher Sörgyárak Főzőházában tartott megmérettetésen tíz vendéglátóhely munkatársai mérkőztek meg abból a megközelítőleg 50-ből, amelyek eddig részt vettek a minőségi sörözők képzésében, és a zsűri mintegy 50 szempontot figyelembe véve döntötte el, ki teljesített a legjobban. Nikoletten kívül még öt söröző csaposa teljesített kiemelkedően (Kelta söröző, Lajos Király étterem, Illegal Pub, Pótkulcs, Spoon), valamennyiüket egy-egy 3 napos plzeni úttal jutalmazták, amelynek során a sörgyár látogatás sem maradhat majd el.
Bernhard Pagurus 2018.04.29. 05:14:44
Gratulálok fent sorolt vendéglátó egységek lelkes munkatársainak. Vicces, hogy a Dreher a csaposokat tanítja csapolni a minőség érdekében. Gondolom nem egyedül vagyok azon véleményemmel, hogy a minőségi csapolt sör a minőségi sörgyártásnál kezdödik. Hát hajrá Dreher. Ha visszakerülne az üvegekre a B° megjelölése mindenki láthatná, a Dréher dobogós helyen van a hazai gyártású leghitványabb sör kategóriában.
.. Utolsó kommentek