.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 11. 14. - kocsmablog
Mondd csak, milyen a sörhöz való viszonyod?

Időpont: 2017. november 14. - 2017. december 7.

A minőségi sörkultúra felmérése, a sörismeret és a fogyasztási szokások állnak a középpontjában annak a felmérésnek, amely fel kívánja térképezni a magyarok sörhöz való viszonyát. A kutatás a Beerselection.hu Ország Söre kampányával együtt fut, amiben 2016 után már másodszor Magyarország legkedveltebb kisüzemi sörére szavazhatnak a fogyasztók.

A Beerselection.hu és a Beerporn.hu idén is keresi Magyarország legnépszerűbb kisüzemi sörét, és ha már a kedvenc sörükről szavaztatja a fogyasztókat, feltérképezi azok sörivási szokásait.

A szervezők az ország legjobb kisüzemi sörfőzdéit keresték fel, akik közül 26-an neveztek a megmérettetésre. A 26 résztvevőt arra kérték, nevezzék meg azt a maximum három sört, mely szerintük megérdemelné az Ország Söre címet, ily módon a főzdék maguk közül választották ki azt a hét sört és sörkészítőt, amelyekre a közönség szavazhat, kiegészítve a listát a tavalyi győztessel:

- Áperte: Első Csók
- Hara'Punk: Son of a Bitch
- Hopfanatic: NoHopLimit
- HopTop: Green Zone
- Horizont: Rush For More DIPA
- Mad Scientist: Liquid Cocaine
- Monyo: Flying Rabbit
- Szent András Sörfőzde: Málnás búza

A sörökre itt szavazhatsz, róluk leírást pedig itt olvashatsz!

orszag_sortesztje_01.jpg

A kedvenc sörre leadott szavazat után, vagy akár a szavazással párhuzamosan futó 24 kérdésből álló sörfogyasztási kérdőív önállóan is kitölthető. A felmérés csupán néhány percet vesz igénybe, de akik ezt megteszik, köztük olyan értékes nyereményeket sorsolnak ki, mint egy kétszemélyes belépő a Thermal Beer SPA sörfürdőbe és a februári Indoor Sörfesztiválra, 10 ezer forint értékű törzskártya a Legfelsőbb Beeróságra, valamint a Beerselection és a Beerporn.hu által összeállított, különleges söröket tartalmazó ajándékcsomagok.

A kérdőívben sörfogyasztási szokásokra és személyes adatokra kérdeznek rá, kedvcsinálóként álljon is itt néhány:

- Milyen gyakran fogyasztasz sört?
- Milyen gyakran választod a kisüzemi sört a nagy gyárak termékeivel szemben?
- Miért választod (időnként) a kisüzemi söröket?
- Hol vásárolsz sört legszívesebben?
- Vettél már interneten sört?
- Milyen országból származó söröket fogyasztasz?
- Mi alapján választod ki a megvásárlásra szánt sört?
- Ha van lehetőséged választani, ugyanazt a sört milyen formában fogyasztod legszívesebben?
- Mennyi pénzt költesz maximum egy doboz/üveg sörre?
- Hol fogyasztasz a leggyakrabban sört?

A felmérés eredményeit a szervezők részletes összefoglalóban hozzák majd nyilvánosságra, azokkal a hazai sörfőzdék, vendéglátásban, gasztronómiában dolgozók munkásságát segítik. A fogyasztók által adott válaszokból kirajzolódó trendekről pedig nyomtatott kiadvány is megjelenik.

A szavazás december 7-én zárul, a legnépszerűbb kisüzemi sört készítő sörfőzde terméke plakettet kap. Az Ország Söre díjátadó ünnepségére december 12-én kerül sor a Beerselection József körúti üzletében.

beerselection_sorszakuzlet.jpg

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr5413273247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása