.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 08. 25. - kocsmablog
Horizont Sörök: Pilot Series

A Horizontnál mindig figyeltek arra, hogy a kraft söröket olyan közérthető formában mutassák meg a világnak, amivel szélesebb közönséget tudnak megszólítani, és megismertetni a minőségi sörfogyasztást. A söreik többek közt ezért is alkalmasak sörkoktél készítésre. Ám most egy egészen új oldalukat mutatják meg!

Legújabb sörsorozatuk a Pilot Series, amivel az eddigiektől eltérő irányba indultak. Az ötletelős füzetükben felgyűlt rengeteg sörrecept, és sorra főzik le ezek közül a legérdekesebbeket. Minden főzet egyszeri, a sorozat tagjaként minden egyes új sör számozott.

Dudok Ádám, a Horizont alapítója a sorozat okairól azt mondta:

Egyszerűen túl sok sörrecept ötletünk van ahhoz, hogy mind az állandó szortimentünk részévé váljon, de nem szeretnénk lemondani erről a sokszínűségről. Emellett a Pilot Series egy felfedező utazás is számunkra, egy kicsit játszunk, kísérletezgetünk és szeretnénk bevonni ebbe a történetbe sörfogyasztókat is. Már nagyon várjuk a visszajelzéseket.

Mivel az állandó szortiment gerince a jövőben is megmarad, az állandóságot keresők nem fognak csalatkozni a jól megismert HORIZONT söreikben. Ha viszont valaki mindig az újdonságot keresi, akkor ezeket a söröket kell majd figyelnie. Nem lesznek tematikák, vagy szezonhoz kötött sörök, itt a teljesen őrült ötleteinket szeretnénk megvalósítani.

A tervek szerint havonta 1-2 új sör készül, teljesen változatos stílusban, és kétszer ugyanazt nem csinálják meg.

A sorozat első söre egy New England ispired IPA, mely egy most divatos, újhullámos európai irányzat, ahogy azt a Horizont sörfőző mestere, Ábrahám Máté képzeli. Ez persze így nehezen megfogható, de fordítsuk le úgy, hogy egy nagyon jól iható, az IPA keserűsége mellett inkább gyümölcsös aromákat mutató sör.

És mit mondtak róla a sörkritikusok? Egyöntetűen imádták! Már a csomagolást is, ahogy az a szerkesztőségekbe befutott. A kartondoboz tartalma volt egy malátás zsák, háromféle komló pellet, egy névjegykártya Top Secret felirattal, és maga a sör. A Horizont #1 NE IPA.

- Mese Habbal: Kötelező top secret - Horizont #1 NE IPA
- Gusto: Na végre, itt egy rendhagyó IPA
- Magyar Konyha: A postás szerint büdös, szerintem meg isteni
- Zoom: IPA-mnak mondom, hogy napam is értsen belőle: ez a sör jó!
- Origo: Női szemmel és szájjal a Horizont #1 New England IPA

horizont4.jpg

Kérjük a következőt!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7512769724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása