A magyarok sörfogyasztási szokásai átalakulni látszanak. Már a sörivók közel fele nyitott az alkoholmentes változatok fogyasztására, mert a frissítő jelleg, mi elsősorban fontos, és nem az alkohol - derült ki többek között a Heineken 0.0 megbízásából készített kutatásból.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7412649577
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2017.07.09. 20:05:40
Igazán kíváncsi lennék arra, hogy valójában csak egy ügyes marketing szöveget olvastam, vagy valóban kitaláltak valamit, ami tényleg más módszer mint az eddigiek. Nem igazán hiszem. Ha valakit érdekelne, hogy készül az alkoholmentes sör: drinkunion.hu/cikk/not_to_beer
kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2017.07.09. 23:22:29
@Árpa Jankó: Nem hiszem, hogy a módszer más. De a végeredmény rendben. Ennek sör íze van. Heineken íze. És az nagy szó, mert ugyanettől a gyártól a Soproni Maxx ihatatlan volt.
.. Utolsó kommentek