.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 10. 4. - kocsmablog
Társasjátékkal rukkolt elő a Soproni

Ki nevet a végén? A Soproni szerint mindenki! A márka ezt egy eddig nem alkalmazott eszközzel éri el: elkészítette saját társasjátékát, hogy feldobja a kocsmában ücsörgők jókedvét. A társasági sörjáték a Soproni vendéglátóegységeiben érhető el.

Egy laza, kellemes estén mi lehetne jobb a sörözéssel egybekötött baráti összejövetelnél? A Soproni nagyot gondolt, és egy olyan társasjátékkal lepte meg a nagyközönséget, ami felpörgeti az átlagos baráti találkozókat és megalapozza a jó hangulatot. A Mindenki nevet a végén játékban külön-külön vagy akár csapatban lehet összemérni a szerencsét – vagy éppen balsorsot –, és az nyer, aki leggyorsabban körbejárja az országot a Soproni kupakokba rejtett betűit kigyűjtve. A játékosok útját olyan járművek segítik, mint a bicikli, a kigyulladt kék busz vagy a lovaskocsi, a kupakokat pedig egy Balsorskártya húzásával lehet megszerezni vagy éppen elveszteni.

soproni_tarsasjatek.jpg

A Soproni tavasszal indította el az ’Ami közös bennünk’ imázskampányát, melynek célja, hogy a márka humorosan hívja fel a figyelmet a magyarok jellemzőire. A Soproni a társasjátékában még több olyan vicces és érdekes sajátosságra mutat rá a Balsorskártyákkal, amelyekről mindenkinek eszébe jut egy ismerős személy vagy szituáció.

„A társasjátékot azért hoztuk létre, mert a magyarok szokásait bemutató reklámfilmeken túl, szerettünk volna közös élményt nyújtani fogyasztóinknak. Bízunk benne, hogy a társasjátéknak köszönhetően kellemesebben teljenek a hűvös, őszi esték a Sopronis kocsmákban és vendéglátóhelyeken”– mondta Molnár Orsolya, a Soproni márkamenedzsere.

kb_jatek.jpg

A Soproni marketing gépezet volt olyan jófej, hogy küldött belőle egy összehengerelt példányt, amit a céges csapatépítés alkalmával kipróbáltunk. Lelkesen vetettük bele magunkat a játékba, a szabályokat enyhén ittasan is felfogtuk, majd 5 csapatba verődve tízen futottunk neki a Soproni kupakokért menő öldöklő küzdelembe. A balsors kártyák a tévéreklámokból ismerős "mi magyarok" hangvétel mentén haladtak, és őszintén, egytől egyig mindet megmosolyogtuk, ennek tükrében teljesen lényegtelen, hogy majd másfél óra játék után végül ki nyert, mert ez legkevésbé a győzelemről szól. Már csak azért is, mert inkább tekinthető szerencsejátéknak, mint ügyességinek, szóval az ország ügyetlenebb felének nevében mondom, bármikor jöhet a visszavágó!

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr5911783637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása