Enzim ügy van, vagy nincs? Először a romániai nagyüzemi helyzet kapcsán jelentek meg a sörgyártásban használatos enzimekről szóló cikkek, melyek rossz hírbe hoztak több népszerű márkát. Most tartunk ott, hogy középkelet-európai régiót egyként kezelve rányomták a billogot a hazai gyártók söreire is, ezért mi inkább megkérdeztük őket.
Olvass tovább >>>
Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:
https://kocsmablog.hu/
https://alkoholinfo.hu/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr978813898
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Jó Estét 2016.06.16. 14:30:20
Na mondjuk a foti pilshez kepest tenyleg nem rosszak a nagyuzemi sorok...
Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2016.06.17. 07:20:21
Ha sörről van szó, a leghálásabb téma Magyarországon a nagyüzemi termelést fikázni. Sajnos az utóbbi időben rengeteg sörszakértő kezdte el működését, akik csak fokozzák azt a zavart, ami a sörről van a fejekben. A hülyeség meg terjed, mint a ragály. A legjobb az lenne, ha söripar az ilyen vádaskodásokra kurva jó sörök gyártásával adna választ! Mert ne feledjük minőségben és választékban azért van még hova fejlődni!
rush4you 2016.06.17. 19:13:08
A cikk ahogy van marhaság népikábítás..
Tény az enzimek használatát meg kéne szüntetni, nem mert egészségre ártalmas, hanem mert így megszűnne végre a 100 forintos húgylé is.
A pótanyag jó dolog, csak démonizálják.
Amúgy ki ez a volt heinekenes "szaki"? És hány évet dolgozott irodán
Tény az enzimek használatát meg kéne szüntetni, nem mert egészségre ártalmas, hanem mert így megszűnne végre a 100 forintos húgylé is.
A pótanyag jó dolog, csak démonizálják.
Amúgy ki ez a volt heinekenes "szaki"? És hány évet dolgozott irodán
rush4you 2016.06.17. 19:22:25
Amúgy sopronban nincs sörtúra? Alig feltűnő hogy csak a drehernek kelti valaki rossz hírét..
Mondjuk megnézném borsodot is a felújítás után.arról nincs képetek?
Mondjuk megnézném borsodot is a felújítás után.arról nincs képetek?
RatataBanana 2016.06.20. 09:16:54
Kamu, vagy nem kamu, de nekem 2-3 hazai és környékbeli sörtől már fájt a fejem másnap. Egy üveg bortól még sosem. Ha már a mennyiségnél tartunk...Minden tiszteletem a sörgyártóké, de régóta megmagyarázhatatlan jelenséget sikerült most úgy ahogy megmagyaráznia a sok károgónak. Ezzel szerencsére annyit értek el, hogy a kézműves sörök felé mozdulok. Nagyüzemit én többet tuti nem veszek. Sajnálom. Továbbá a hazai sörkínálat valóban igen szegényes és nem minőségi, enzim ide vagy oda.
apuska · http://kocsma.blog.hu 2016.08.30. 11:09:22
Többen a Csíki sör gátlástalan nyomulását látják a téma újra és újra felszínre kerülése mögött. A romániai viszonyokat taglaló magyar nyelvű cikkek joggal bizonytalanítják el a magyar fogyasztókat is, hisz a világ minden táján jelenlévő multikról beszélünk. Persze a témában legfrissebb cikk se mond többet az eddigieknél, alapja ugyanaz a 2015-ös Rise Projekt dokumentum, mögötte nincs semmi hozzáadott érték: www.maszol.ro/index.php/hatter/68891-rise-project-trukkoznek-a-hazai-sorgyartok
.. Utolsó kommentek